Ajutați-ne să ne îmbunătățim site-ul Web

Răspundeți la sondajul nostru pentru clienți pentru a vă evalua vizita.

Nu vă va lua decât câteva minute să răspundeți la cinci întrebări rapide. Pentru a începe, faceți clic pe butonul Lansare sondaj când terminați vizita.

account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

    Politica de confidențialitate Sony Mobile

    Prezenta Politică de confidențialitate a fost actualizată în luna mai 2018, iar politicile anterioare sunt arhivate aici

    Prezentare generală

    Încrederea și viața dvs. privată sunt importante pentru noi. Prezenta politică de confidențialitate explică tipurile de informații și date personale (în continuare, „date personale”) pe care avem dreptul să le colectăm și să le păstrăm, modul de utilizare a datelor personale respective și persoanele cu care sunt partajate datele personale. Dacă aveți întrebări sau preocupări, veți găsi informații de contact la sfârșitul acestei politici.
    Sony Mobile Communications AB (în continuare, „Sony Mobile”, „noi” sau „ai noștri/ale noastre”) este compania din grupul Sony Mobile care îndeplinește rolul de operator de date în ceea ce privește orice date cu caracter personal colectate sau primite de Sony Mobile, care provin din utilizarea de către dvs. a oricăror produse, servicii, aplicații, site-uri web (inclusiv orice magazine online) și centre de contact Sony Mobile care vă sunt puse la dispoziție. Sony Mobile este responsabilă să se asigure că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu prezenta Politică.
    Produsele și serviciile noastre se dezvoltă în permanență, iar noi vom ajusta prezenta politică de confidențialitate pentru a descrie cu exactitate datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, modul în care le prelucrăm și entitățile cu care partajăm datele cu caracter personal, precum și pentru a vă informa dacă această prelucrare este necesară pentru a ne conforma cu modificările aduse legilor aplicabile sau în scopuri legitime de afaceri. Dacă modificăm această politică, vom schimba data ultimei actualizări (vedeți partea de sus) și vom actualiza această pagină. Dacă efectuăm schimbări materiale, vă vom anunța prin afișarea unei notificări pe site-ul nostru web sau vă vom informa în mod directă cu privire la aceste modificări. Verificați periodic modificările pe care le efectuăm.
    Rețineți că alte companii din grupul Sony sunt responsabile pentru activitățile proprii de prelucrare a datelor cu caracter personal în legătură cu alte produse și servicii Sony. Este posibil ca aceste companii din grupul Sony să aibă propriile politici de confidențialitate, care sunt disponibile în general pe site-urile web relevante pentru produsele și serviciile respective. Faceți clic pe titlul secțiunii relevante pentru a extinde secțiunea respectivă:

    1. Datele cu caracter personal pe care le colectăm
    2. Cum utilizează Sony Mobile datele cu caracter personal care vă privesc
    3. Partajarea datelor cu caracter personal care vă privesc
    4. Conturile Sony legate („O singură conectare”)
    5. Transferurile internaționale ale datelor dvs. cu caracter personal
    6. Comunicațiile de marketing
    7. Securitatea datelor dvs. cu caracter personal
    8. Modulele cookie și urmărirea
    9. Accesul la datele dvs. cu caracter personal și drepturile dvs.
    10. Linkurile la site-uri terțe
    11. Viața privată a copiilor
    12. Notificări cu specific local sau național
    13. Contactați-ne

    1. Datele cu caracter personal pe care le colectăm

    Ce date cu caracter personal colectează Sony Mobile și de unde provin acestea? Sony Mobile poate colecta date personale despre dvs. în mai multe moduri diferite, care sunt explicate mai jos. Procedați cu atenție atunci când ne remiteți date personale, în special atunci când completați câmpuri cu text liber sau când actualizați conținut, documente și alte materiale. Unele dintre serviciile noastre sunt automatizate și este posibil să nu ne dăm seama dacă ne furnizați în mod accidental date personale incorecte sau sensibile. Puteți să ne contactați oricând pentru a corecta datele incorecte (consultați secțiunea 13 de mai jos). A. Date cu caracter personal pe care ni le furnizați Ori de câte ori interacționați cu Sony Mobile, este posibil să vi se solicite să ne furnizați date cu caracter personal care vă privesc. De exemplu:

    • Unele dintre aplicațiile sau serviciile noastre vă solicită să creați un cont. Atunci când creați conturi, este posibil să vă solicităm să furnizați o serie de date cu caracter personal, cum ar fi numele, data nașterii, locația, detaliile de contact, ID-urile de dispozitiv aplicabile referitoare la dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa și a primi respectivele aplicații și servicii, interesele și preferințele de cont și de marketing, precum și operatorul actual de telefonie mobilă
    • Atunci când achiziționați, înregistrați, trimiteți pentru reparare sau returnați unul dintre produsele noastre prin oricare dintre canalele noastre autorizate, este posibil să vă solicităm să furnizați date cu caracter personal, cum ar fi detaliile de contact, ID-urile de dispozitiv aplicabile referitoare la respectivele produse, data livrării și locul achiziționării, precum și informațiile de plată
    • Atunci când contactați centrele noastre de servicii clienți pentru asistență (prin orice mijloace de comunicare, inclusiv comunicații scrise sau prin site-urile noastre web, prin forumuri de asistență, prin telefon, prin e-mail, prin SMS sau prin canalele noastre din rețelele de socializare), este posibil să înregistrăm apelurile de asistență pentru clienți și să păstrăm date cu caracter personal cu privire la comunicația respectivă, în cazul în care acest lucru este permis de legislația aplicabilă. Datele cu caracter personal colectate pot include numele dvs., produsele achiziționate, motivul pentru care ne-ați contactat, ID-urile de dispozitiv aplicabile referitoare la respectivele produse și sfaturile pe care vi le-am transmis, pentru a putea urmări rezolvarea oricăror probleme de asistență pentru clienți și în scop de instruire pentru asigurarea serviciilor de asistență pentru clienți
    • Atunci când vă alăturați și/sau participați la unul dintre programele noastre de fidelizare, este posibil să colectăm date cu caracter personal referitoare la utilizarea de către dvs. a programului de fidelizare și la premiile pe care le solicitați
    • Atunci când intrați în punctele noastre de comercializare sau de reparare, este posibil ca imaginea dvs. să fie înregistrată de către camerele noastre de supraveghere
    • Atunci când ne vizitați la un eveniment public, cum ar fi un târg sau o expoziție comercială sau când participați la unul dintre sondajele, concursurile sau extragerile noastre cu premii, este posibil să solicităm date cu caracter personal, cum ar fi cartea dvs. de vizită, numele, detaliile de contact, interesele și preferințele de marketing
    • Atunci când utilizați aplicațiile și serviciile noastre sau alte platforme, este posibil să primim conținutul pe care decideți să îl încărcați, cum ar fi recenzii ale produselor, comentarii, fotografii și postări pe forum sau detalii ale intereselor și preferințelor dvs. pe care decideți să ni le comunicați atunci când, de exemplu, selectați serviciile pe care doriți să le primiți. În plus, utilizarea aplicațiilor cu funcție de recunoaștere vocală poate necesita accesul nostru la anumite date cu caracter personal pe dispozitivul dvs., precum și înregistrarea vocii dvs.
    • Atunci când specificați interesele și preferințele în timpul configurării unui produs sau serviciu cu capacitate de acces la internet

    B. Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când utilizați site-urile web, produsele, serviciile și aplicațiile noastre Pentru a îmbunătăți și a oferi o experiență de utilizare mai bună, unele dintre site-urile web, produsele, serviciile și aplicațiile noastre cu capacitate de acces la internet furnizează companiei Sony Mobile date cu caracter personal referitoare la utilizarea de către dvs. a acestora, inclusiv:

    • Detalii ale tiparelor de utilizare, conținutul (inclusiv reclamele) pe care îl vizionați și cu care interacționați, inclusiv datele cu caracter personal din serviciile și aplicațiile pe care le utilizați pe dispozitiv pentru a personaliza serviciile în funcție de cerințele dvs. specifice. De exemplu, atunci când utilizați site-urile noastre web, este posibil să colectăm date cu caracter personal referitoare la vizita dvs., cum ar fi software-ul browserului, paginile pe care le vizualizați și elementele pe care faceți clic sau pe care le adăugați în coșul de cumpărături
    • Jurnalele de serviciu, de produs sau de server care conțin date tehnice cu caracter personal referitoare la utilizarea de către dvs. a serviciului, produsului sau site-urilor noastre web, cum ar fi adresa dvs. IP, ID-urile de dispozitiv, domeniul, setările dispozitivului și ale aplicațiilor, erorile și activitatea componentelor hardware. Este posibil să utilizăm adresa dvs. IP pentru a stabili locația/țara dvs. de origine
    • Informațiile de dispozitiv, cum ar fi ID-urile de dispozitiv, inclusiv datele cu caracter personal referitoare la localizarea fizică a dispozitivului dvs. De exemplu, atunci când utilizați un serviciu sau o aplicație de localizare geografică și v-ați dat acordul pentru partajarea locației De asemenea, este colectat ID-ul de dispozitiv, atunci când descărcați o actualizare software
    • Cu consimțământul dvs. explicit, datele cu caracter personal legate de comportamentul dvs. fizic, de starea de sănătate și datele biometrice, cum ar fi datele de autentificare vocală, amprentele sau caracteristicile ori trăsăturile faciale
    • Datele de recunoaștere vocală și de vorbire atunci când utilizați o aplicație cu comandă vocală. Este posibil ca astfel de date să fie trimise partenerilor noștri de tehnologie
    • Detaliile conturilor dvs. Sony legate și momentul și modul în care le utilizați (pentru mai multe informații despre conturile Sony legate, consultați secțiunea 4 de mai jos)

    C. Datele cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu rețelele sociale Dacă utilizați oricare dintre caracteristicile, paginile sau inserturile rețelelor noastre sociale sau dacă utilizați produsele sau serviciile noastre care permit interacțiunea cu rețelele sociale, este posibil să primim date cu caracter personal referitoare la o astfel de utilizare. De exemplu:

    • Dacă vă conectați la unul dintre serviciile, aplicațiile sau site-urile noastre web utilizând contul dvs. din rețeaua socială, este posibil să primim informații de bază din profilul dvs. de pe rețeaua socială. Detaliile de bază pe care le primim pot depinde de setările de confidențialitate ale contului dvs. de socializare. Totuși, acestea pot include ID-ul rețelei sociale, numele dvs., imaginea dvs. de profil, sexul și locația dvs. De asemenea, este posibil să primim date cu caracter personal suplimentare din profilul dvs., dacă ne acordați permisiunea de a-l accesa
    • Dacă faceți clic pe „Îmi place”, „+1”, „tweet” sau pe un buton similar de pe unul dintre site-urile web sau serviciile noastre, este posibil să înregistrăm această acțiune. În plus, contextul pe care îl vizualizați poate fi publicat pe fluxul sau profilul dvs. de pe rețeaua de socializare. Este posibil să primim date cu caracter personal despre interacțiunile dvs. viitoare cu acest conținut postat (de exemplu, dacă persoanele dvs. de contact fac clic pe un link din conținutul postat), pe care le putem asocia cu detaliile pe care le stocăm despre dvs.
    • Dacă apreciați, acordați un calificativ „+1” sau un calificativ similar uneia dintre paginile noastre de pe un site de rețea socială, este posibil să primim date cu caracter personal referitoare la profilul dvs. din rețeaua socială, în funcție de setările de confidențialitate ale contului dvs. din rețeaua socială respectivă

    Pentru mai multe informațiii și detalii despre modul în care puteți controla accesul la profilul dvs. din rețeaua socială, trebuie să vizualizați politica de confidențialitate și alte îndrumări disponibile pe site-ul web al rețelei sociale. D. Datele cu caracter personal pe care le colectăm din alte surse De asemenea, este posibil să colectăm date cu caracter personal din surse publice și de la terți, inclusiv:

    • Atunci când doriți să realizați o achiziție de la noi, este posibil să efectuăm verificări financiare și ale creditului pentru a ne asigura că plata nu se efectuează fraudulos și că aveți un rating de credit adecvat
    • Dacă achiziționați produse sau servicii de la un centru Sony, de la un operator de rețea mobilă sau de la un alt comerciant cu amănuntul, este posibil să primim anumite informații despre achiziția dvs. de la comerciantul respectiv, cum ar fi codul IMEI, informațiile dvs. de contact și ora achiziției
    • De asemenea, este posibil să primim date cu caracter personal care vă privesc de la alte companii din grupul Sony cu care interacționați; în special, atunci când legați conturile pentru anumite servicii ale grupului Sony (pentru mai multe informații despre conturile Sony legate, consultați secțiunea 4 de mai jos)

    2. Cum utilizează Sony Mobile datele dvs. cu caracter personal

    • Cum utilizează Sony Mobile datele dvs. cu caracter personal și care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal? Sony Mobile utilizează datele cu caracter personal pe care le furnizați sau pe care le colectăm în principal în următoarele scopuri:

    A. Furnizarea serviciilor

    • Atunci când utilizăm date cu caracter personal pentru a vă oferi produsele și serviciile noastre, prelucrarea se întemeiază pe un contract între dvs. și Sony Mobile. Este posibil să utilizăm date cu caracter personal pentru:
      • a vă furniza un produs sau serviciu pe care l-ați solicitat, inclusiv orice serviciu de copiere de rezervă și restaurare
      • a vă furniza actualizări software care pot conține corecții esențiale de securitate și de funcționalitate care vă fac dispozitivul mai sigur și protejează datele cu caracter personal de pe dispozitiv
      • a facilita și a procesa căutările și solicitările de informații atunci când ne contactați în legătură cu Sony Mobile și cu produsele și serviciile sale
      • a oferi serviciul nostru de asistență pentru plata la casă. Atunci când utilizați aplicațiile și serviciile noastre, inclusiv orice magazine online, cum ar fi magazinul Xperia™, este posibil ca detaliile oricăror produse pe care doriți să le achiziționați și adresa dvs. de e-mail să fie colectate după ce completați formularul de plată la casă. Dacă nu finalizați achiziția, este posibil ca noi și/sau partenerii noștri autorizați de procesare să vă contactăm utilizând aceste informații pentru a vă oferi asistență (de exemplu, în cazul în care ați întâmpinat dificultăți de ordin tehnic care v-au împiedicat să finalizați o tranzacție). Acesta reprezintă un serviciu opțional. Puteți alege în orice moment să nu primiți e-mailuri de asistență la plata la casă, urmând linkul din partea de jos a fiecărui e-mail de asistență

      B. Dezvoltarea produselor și a serviciilor

      • Depunem constant eforturi să ne îmbunătățim produsele și serviciile. Această prelucrare are la bază interesele noastre legitime de a ne dezvolta produsele și serviciile, pentru a satisface mai bine cerințele clienților, pentru a asigura calitatea, pentru a dezvolta procesul de gestionare a identității și pentru a consolida securitatea rețelelor și a informațiilor. Este posibil să utilizăm date cu caracter personal pentru:
        • a crea și a gestiona bazele de date cu clienți ale utilizatorilor noștri, inclusiv informații de bază ale conturilor (cum ar fi numele, data nașterii, adresa, detalii de contact), ID-uri de dispozitive aplicabile (asociate dispozitivelor pe care le utilizați pentru a accesa și a primi anumite aplicații și servicii), statistici privind utilizarea produselor sau a serviciilor relevante și informații privind preferințele clienților, așa cum le-ați furnizat periodic. Ca parte a activităților noastre continue de gestionare a relațiilor cu clienții, este posibil să consolidăm mai multe baze de date în una singură sau să legăm în alt mod baze de date separate pentru a gestiona mai eficient conturile dvs.
        • a vă cere opinia cu privire la produsele și serviciile Sony Mobile și să desfășurăm sondaje legate de produse
        • a îmbunătăți și a optimiza produsele, serviciile și aplicațiile Sony Mobile existente și a dezvolta noi oferte, recomandări, reclame și alte comunicări și să aflăm mai multe despre preferințele de cumpărături ale clienților în general

        C. Activitățile de marketing și de publicitate

        • Atunci când utilizăm date cu caracter personal în scopuri de marketing, prelucrarea are la bază interesele noastre legitime de a ne cunoaște clienții, de a vă ține la curent cu cele mai noi produse și servicii ale Sony Mobile și de a personaliza experiența clienților. În unele cazuri, activitățile de marketing au la bază acordul dvs. prealabil, de ex., pentru trimiterea mesajelor de marketing. Putem folosi datele cu caracter personal pe care le colectăm și/sau orice date cu caracter personal despre dvs. care sunt partajate cu noi în scopuri de marketing, de exemplu, de către alte companii din cadrul grupului Sony, ale căror produse, aplicații și servicii le utilizați. În special, este posibil:
        • să vă furnizăm actualizări de produse și servicii, buletine informative și alte comunicări despre produse și servicii noi și/sau existente, prin poștă, e-mail, telefon, schimb de mesaje pe dispozitiv, mesaje text (SMS) sau alte mijloace, dacă v-ați dat acordul sau dacă ni se permite în alt mod să facem aceasta în temeiul legislației aplicabile
        • să ne asigurăm că beneficiați de orice ofertă sau promoție specială relevantă
        • să organizăm extrageri cu premii, concursuri și alte oferte promoționale
        • să creăm profiluri ale grupurilor de utilizatori sau date segmentate, precum și statistici agregate și anonime despre utilizarea site-urilor web, a produselor, a serviciilor și a programelor noastre de fidelizare, pe care este posibil să le partajăm cu terți și/sau să le punem la dispoziția publicului
        • să vă arătăm conținut, recomandări și reclame personalizate. Puteți observa această personalizare atunci când utilizați produsele și serviciile Sony Mobile, atunci când vă trimitem comunicări de marketing și atunci când vizitați site-urile noastre și ale terților care afișează reclame de la noi sau de la partenerii noștri de publicitate. De exemplu, puteți vedea o reclamă pentru un produs pe care l-ați vizualizat recent pe unul dintre site-urile noastre. Unele tipuri de conținut personalizat pe care le vedeți pe site-urile noastre Web sau în reclamele noastre online utilizează module cookie setate de către noi sau partenerii noștri terți de publicitate. Consultați politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe informații. În alte cazuri, este posibil ca aplicațiile și serviciile noastre să aibă setări specifice pentru a controla conținutul personalizat; trebuie să consultați clauzele și condițiile aplicabile ale aplicației sau ale serviciului relevant pentru mai multe informații
        • să folosim recenziile de produse, comentariile sau conținuturile pe care le-ați încărcat și le-ați făcut publice pe site-urile noastre web sau prin intermediul serviciilor noastre pentru a crea linkuri către aceste conținuturi sau a le publica în alte locuri, inclusiv în materialele noastre de marketing. De fiecare dată când creați sau răspundeți la un mesaj sau la un fir de discuții pe un forum de pe un site Web de la Sony Mobile, pe lângă furnizarea acestui serviciu de forum, este posibil să înregistrăm și numele forumului, precum și ora și data mesajului sau a firului dvs. de discuții împreună cu informațiile contului dvs. Facem aceasta pentru a înțelege mai bine „utilizatorii tipici” ai formurilor noastre și pentru a selecta sau a personaliza comunicațiile noastre de marketing pentru a reflecta activitatea dvs. pe forum. Nu utilizăm conținutul efectiv al mesajelor sau al firelor dvs. de discuții de pe forum în scopul trimiterii comunicațiilor de marketing

        Dacă doriți să aflați mai multe despre comunicările noastre de marketing, despre modul în care utilizăm profilurile clienților și despre opțiunea de renunțare, consultați secțiunea 6 de mai jos pentru mai multe detalii.

      D. Prevenirea și investigarea fraudelor

      • Sony Mobile poate utiliza date cu caracter personal pentru a preveni fraudele și a investiga încălcările politicilor noastre. De exemplu, putem folosi informațiile dispozitivului dvs., cum ar fi ID-urile dispozitivelor, pentru a se asigura că niciun fel de cupoane sau reduceri legate de orice promoții sau campanii nu sunt valorificate în mod fraudulos și că nicio plată nu se efectuează în mod fraudulos. În acest caz, prelucrarea datelor personale va avea la bază interesul nostru legitim de a preveni frauda și de a oferi beneficii numai clienților noștri. Putem folosi, de asemenea, datele cu caracter personal pentru a respecta legile, reglementările și hotărârile judecătorești aplicabile și pentru a da curs solicitărilor de informații juridice valabile, venite din partea acestor organisme. Putem folosi datele dvs. personale pentru a aplica sau a apăra drepturile legale ale oricărei companii din cadrul grupului Sony sau termenii și condițiile asociate oricărui produs sau serviciu Sony. În acest caz, prelucrarea are la bază o obligație legală căreia i se supune Sony Mobile sau pe interesul nostru legitim de a ne apăra drepturile legale.

      E. Alte scopuri

      • Este posibil să utilizăm datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri:
      • în scopuri de formare a personalului și de asigurare a calității, în special în legătură cu personalul nostru de relații clienți din centrele noastre de asistență clienți prin telefon, prin e-mail și de alt tip. Această prelucrare are la bază interesul nostru legitim de a asigura calitatea și eficiența serviciului nostru de asistență pentru clienți
      • dacă luăm în considerare angajarea dvs. în cazul în care ne contactați printr-unul dintre site-urile web Sony Mobile pentru cereri de angajare. Această prelucrare are la bază acordul dvs., iar noi oferim informații suplimentare despre prelucrarea datelor pe site-urile noastre de recrutare
      • cu scopul de a lega sau de a combina datele cu caracter personal pe care le colectăm din diferitele surse prezentate mai sus (inclusiv datele cu caracter personal primite de la alte companii din cadrul grupului Sony referitoare la utilizarea de către dvs. a altor produse și servicii ale grupului Sony). Această prelucrare are la bază interesul nostru legitim de a oferi o experiență și un serviciu mai bune pentru clienți. Este posibil ca datele personale să fie legate printr-un identificator unic, cum ar fi un modul cookie sau un număr de cont (în special atunci când legați conturi Sony; pentru mai multe informații despre conturile Sony legate, consultați secțiunea 4 de mai jos). Alternativ, este posibil să decidem combinarea a două sau mai multe baze de date într-o singură bază de date cu informații despre clienți. Putem să legăm sau să combinăm datele personale pentru confortul dvs. și/sau al nostru (de exemplu, pentru a vă permite să vă înregistrați mai ușor pentru un serviciu nou), pentru a ne permite să oferim asistență fără probleme pentru clienți indiferent când ne contactați și pentru a vă oferi servicii, conținut, materiale de marketing și reclame personalizate și mai bune. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care utilizăm profilurile clienților, consultați secțiunea 6 de mai jos pentru mai multe detalii.

    3. Partajarea datelor cu caracter personal despre dvs.

    Cum sunt partajate datele cu caracter personal care vă privesc în cadrul Sony și cu terții? A. Partajarea datelor cu caracter personal de către Sony Mobile În general, Sony Mobile nu divulgă terților datele cu caracter personal care vă privesc fără a avea consimțământul dvs. Totuși, există și excepții:

    • Alte companii din grupul Sony Este posibil să divulgăm informații despre dvs., inclusiv informații de bază ale conturilor (cum ar fi numele, data nașterii, adresa, detalii de contact), ID-uri de dispozitive aplicabile (asociate dispozitivelor pe care le utilizați pentru a accesa și a primi anumite aplicații și servicii), statistici privind utilizarea produselor sau a serviciilor relevante și orice informații privind preferințele clienților (așa cum le-ați furnizat periodic) către alte companii din grupul Sony, în cazul în care
      • utilizați produse sau servicii ale altor companii din cadrul grupului Sony și ați partajat anterior date cu caracter personal cu acestea. În astfel de situații, este posibil să combinăm toate datele Sony despre dvs. și să le folosim în conformitate cu politicile noastre de confidențialitate.
      • am solicitat acestor companii din cadrul grupului Sony să ne furnizeze servicii de prelucrare a datelor (iar aceste companii din cadrul grupului Sony vor prelucra datele dvs. cu caracter personal numai în conformitate cu instrucțiunile noastre și cu respectarea obligațiilor de confidențialitate și de securitate); sau
      • utilizați dispozitivele și/sau aplicațiile ori serviciile Sony Mobile pentru a accesa, a achiziționa sau a descărca servicii, conținut, aplicații sau produse care sunt publicate, dezvoltate, susținute sau oferite de către alte companii din grupul Sony. Este posibil ca acestea să combine datele personale respective cu alte detalii pe care le dețin despre dvs. Cu excepția cazului în care acestea vă pun la dispoziție propria politică de confidențialitate, este posibil ca respectivele companii să utilizeze informațiile dvs. personale în scopurile explicate în prezenta politică de confidențialitate. În cazul în care aveți mai multe conturi la diferite companii din grupul Sony, este posibil ca aceste companii din grupul Sony să partajeze date cu caracter personal cu noi în conformitate cu propriile politici de confidențialitate; sau
      • Sony Mobile transferă orice parte a activității noastre unei alte companii din cadrul grupul Sony
    • Magazinele de vânzare cu amănuntul Sony Dacă alegeți să achiziționați produse și servicii Sony Mobile de la un magazin de vânzare cu amănuntul al Sony (fie în magazin, prin site-ul nostru web sau prin telefon), este posibil ca informațiile legate de achiziția dvs. să fie partajate de Sony Mobile cu respectivul magazin de vânzare cu amănuntul al Sony. Este posibil ca informațiile legate de achiziția dvs. să fie combinate cu alte date pe care magaziul de comerț cu amănutul al Sony le deține despre dvs. în calitate de client, cum ar fi detalii ale altor achiziții pe care le-ați făcut.
    • Furnizorii noștri de servicii Este posibil să utilizăm alte companii din grupul Sony și/sau furnizori de servicii terți pentru a ne furniza anumite servicii de prelucrare a datelor (acționând în calitate de persoane împuternicite de către operator, autorizate de către noi). Exemplele de entități autorizate de procesare a datelor pot include parteneri de facturare și de procesare, furnizori de analize ale datelor care prelucrează date personale în numele nostru în scopurile descrise mai sus. De exemplu, este posibil să utilizăm serviciile unor terți pentru a personaliza conținut, a procesa comenzi, a livra pachete, a trimite e-mailuri și corespondență poștală, a trimite mesaje text (SMS), a asigura asistență de marketing, a procesa plăți cu cărți de credit, a furniza servicii de verificare a fraudelor, a furniza servicii de copiere de rezervă și a furniza servicii pentru clienți.

    Atunci când acționează în calitate de persoane împuternicite de către operator, autorizate de către noi, furnizorii noștri de servicii (inclusiv companiile din grupul Sony) sunt obligați să prelucreze date exclusiv în conformitate cu instrucțiunilor noastre, cu respectarea prezentei politici și se supun obligațiilor corespunzătoare de confidențialitate și securitate.

    • Partenerii terți de publicitate În cazul în care descărcați și/sau utilizați orice aplicații și/sau servicii Sony Mobile care includ reclame terțe (indiferent dacă sunt prezentate în cadrul respectivei aplicații sau serviciu ori afișate utilizatorilor finali cu ajutorul unui cadru, al unei încadrări, al unei ferestre pop-up sau al oricărei alte forme de prezentare publicitară), este posibil să partajăm date cu caracter personal pe care le colectăm despre utilizarea de către dvs. a aplicațiilor și a serviciilor cu partenerii noștri de publicitate, astfel încât aceștia să poată să își direcționeze și/sau să personalizeze mai bine reclamele afișate în cadrul oricărui serviciu sau aplicații Sony Mobile utilizate de către dvs. Unii dintre partenerii noștri terți de publicitate acționează independent, astfel încât vor gestiona datele partajate în temeiul clauzelor propriilor politici de confidențialitate. Atunci când se produce o astfel de partajare, aplicațiile și/sau serviciile noastre vă vor trimite o notificare atunci când activați pentru prima dată aplicația și/sau serviciul. În plus, puteți controla reclamele personalizate în setările modulelor cookie pentru browserul dvs. (pentru mai multe informații, consultați politica noastră privind modulele cookie) și în dispozitivul dvs. Android prin meniul Setări (Setări -> Google -> Reclame).
    • Buletinele informative terțe Dacă solicitați sau sunteți de acord să primiți informații sau buletine informative de la unul dintre partenerii noștri de afaceri, este posibil să furnizăm terțului respectiv informațiile dvs. astfel încât acesta să vă poată contacta și/sau să răspundă solicitării dvs.
    • Scopuri juridice și comerciale Este posibil să utilizăm și/sau să divulgăm date cu caracter personal terților
    • atunci când avem convingerea, cu bună credință, că partajarea datelor cu caracter personal cu organismele guvernamentale și cu agențiile de aplicare a legii este necesară pentru a preveni frauda, pentru a respecta legile, reglementările și hotărârile judecătorești aplicabile și pentru a da curs solicitărilor de informații juridice valabile, venite din partea acestor organisme
    • atunci când apărăm sau punem în aplicare drepturile legale ale oricărei companii din cadrul grupului Sony sau clauzele și condițiile asociate oricărui produs sau serviciu Sony, iar partajarea datelor cu caracter personal cu terți, inclusiv cu consultanți de profesie, va fi benefică pentru poziția noastră juridică
    • în legătură cu un eveniment corporativ, cum ar fi o fuziune, o achiziție sau o situație de insolvență, atunci când este necesară partajarea datelor cu caracter personal cu un potențial cumpărător sau vânzător terț și cu consultanții noștri și ai acestuia
      • Statistici anonime Pregătim date anonime, agregate sau generice (inclusiv statistici „generice”) în diverse scopuri, după cum este descris mai sus. Deoarece considerăm că nu puteți fi identificat în mod rezonabil prin aceste informații, este posibil să le partajăm cu orice terț (cum ar fi partenerii noștri, consultanți, organisme din domeniu, mass-media și/sau publicul general)

    B. Partajarea datelor cu caracter personal pe care le furnizați

    Unele dintre aplicațiile și serviciile noastre vă permit să încărcați și să partajați mesaje, fotografii, clipuri video și alte tipuri de conținut și linkuri cu alte persoane și/sau să creați un profil accesibil public pentru contul dvs. De exemplu:

    • Zona de forumuri și comunități (dacă este cazul) din site-urile noastre web vă permite să publicați comentarii (cu numele dvs. de cont), care sunt vizibile altor utilizatori ai serviciului respectiv

    Alte servicii vă permit să partajați un link care, dacă este accesat, poate permite accesul destinatarului la conținutul dvs. încărcat

    4. Conturile Sony legate („O singură conectare”)

    Ce sunt conturile Sony legate și în ce mod sunt utilizate de către companiile din cadrul grupului Sony? Este posibil să vă puteți lega conturile pentru diferite aplicații și servicii Sony, astfel încât să puteți utiliza aceleași date de conectare (adresa de e-mail și parola) pentru a le accesa pe toate („Conectare unică”). Alte informații de bază ale conturilor pot fi, de asemenea, sincronizate în cadrul conturilor dvs. legate, astfel încât să vă puteți gestiona mai ușor conturile. Prezenta politică de confidențialitate se aplică utilizării de către noi a datelor personale legate de contul (conturile) dvs. legat(e) și utilizării de către dvs. a aplicațiilor și a serviciilor noastre. Alte aplicații și servicii de la Sony sunt operate de diverse companii din grupul Sony. Politica de confidențialitate a fiecărui serviciu vă va informa cu privire la modul în care vor fi utilizate informațiile contului dvs. în legătură cu serviciul respectiv, precum și care companie din grupul Sony este responsabilă (puteți găsi politica de confidențialitate pentru un anumit serviciu pe site-ul Web al acestuia). Totuși, este posibil ca, în general, companiile din grupul Sony să utilizeze date cu caracter personal referitoare la conturile dvs. Sony legate în următoarele scopuri:

    • Legarea conturilor/detaliilor conturilor de bază sincronizate. Vom partaja detalii de bază ale conturilor cu o altă companie din cadrul grupului Sony atunci când:
      • legați contul pentru serviciile noastre cu contul pentru serviciul (serviciile) companiei respective din grupul Sony; sau
      • aduceți modificări informațiilor de bază ale contului (pe măsură ce aceste informații sunt sincronizate, modificările se vor face automat în cadrul tuturor conturilor legate).
    • Serviciul de asistență pentru clienți Când aveți conturi legate pentru serviciile Sony, orice centru de apel, centru de e-mail sau alt centru de asistență Sony pentru aceste servicii poate accesa detaliile de bază ale contului dvs. pentru a se ocupa de interogările dvs. Similar celor de mai sus, modificările pe care le faceți prin serviciul de asistență pentru clienți se vor face automat în cadrul tuturor conturilor legate.
    • Notificări legate de știri, concursuri și oferte de la Sony. Vi se poate oferi posibilitatea de a vă înscrie pentru a primi informații despre știrile, concursurile și ofertele din cadrul grupului Sony. Dacă acceptați, este posibil ca unele companii din grupul Sony să vă trimită știri, concursuri și oferte proprii și este posibil să utilizeze conturile dvs. Sony legate pentru a face aceste informații mai relevante pentru dvs.
    • Analize ale clienților Datele cu caracter personal referitoare la conturile dvs. legate pot fi grupate și analizate de grupul Sony (într-o manieră care nu vă identifică în mod direct) pentru dezvoltarea de produse și servicii, promovarea activității profesionale și în scopuri de cercetare, iar rezultatele pot fi distribuite altor companii din cadrul grupului Sony și terților (chiar dacă nu utilizați niciunul dintre serviciile acestora)

    După ce v-ați legat conturile, compania din grupul Sony care operează fiecare serviciu pe care îl accesați va continua să vă controleze contul pentru serviciul respectiv (și toate datele colectate atunci când utilizați serviciul respectiv) în conformitate cu propria politică de confidențialitate. Legarea conturilor nu schimbă acest lucru. Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile referitoare la datele personale (cum ar fi dreptul de acces) în legătură cu un cont individual, va trebui să contactați compania relevantă din grupul Sony care controlează contul respectiv, utilizând informațiile furnizate în politica de confidențialitate a acesteia. În cazul în care doriți să revocați sau să închideți unul sau toate conturile dvs. legate, va trebui să urmați procesul de revocare a contului pentru fiecare serviciu sau cont individual pe care doriți să îl revocați. Nu este posibil să revocați unele sau toate conturile dvs. legate contactând o singură companie din grupul Sony. Fiecare companie din grupul Sony poate să proceseze și să opereze solicitări de anulare a contului doar pentru propriile servicii particulare.

    5. Transferurile internaționale ale datelor dvs. cu caracter personal

    Cum transferă Sony Mobile datele cu caracter personal care vă privesc în alte țări? Sony Mobile face parte din grupul Sony, care este o organizație la nivel global. În scopurile explicate în prezenta politică, este posibil ca datele dvs. personale (inclusiv informațiile conturilor legate – pentru mai multe informații despre conturile Sony legate, consultați secțiunea 4 de mai sus) să fie transferate companiilor din grupul Sony (inclusiv furnizori de servicii care operează în numele acestora) și altor terți din țări care nu au același nivel al legilor de protecție a datelor precum cele din țara în care vă aflați. Sony Mobile utilizează o varietate de mecanisme legale, inclusiv clauzele contractuale standard ale UE, pentru a se asigura că drepturile dvs. și sistemele de protecție de care vă bucurați se vor aplica și pentru datele dvs. Din acest motiv, fiecare dintre aceste companii din grupul Sony (și entitățile autorizate de procesare a datelor ale acestora) va respecta politica internă Sony Mobile referitoare la prelucrarea datelor personale, care respectă principiile cheie de protecție a datelor, respectiv gestionarea echitabilă a datelor personale și asigurarea unui nivel adecvat de protecție a datelor personale.

    6. Comunicările de marketing și cum să vă schimbați preferințele

    Cum utilizează Sony Mobile datele dvs. cu caracter personal pentru a vă trimite comunicări și cum vă puteți modifica preferințele de marketing?

    1. Comunicările de marketing
    2. Atunci când ne furnizați informații de contact, cum ar fi atunci când achiziționați un produs, contactați centrele noastre de asistență clienți sau creați un cont pentru unul dintre serviciile noastre, este posibil să beneficiați de posibilitatea de a opta (sau, în anumite cazuri în care legea aplicabilă o permite, de a renunța la opțiune) pentru primirea diverselor buletine informative și comunicații de la Sony Mobile și/sau de la alte companii din grupul Sony. Este posibil ca aceste comunicații să includă, de exemplu, informații despre cele mai recente produse și servicii Sony, inclusiv upgrade-uri și oferte speciale care ar putea să vă intereseze. Puteți modifica preferințele comunicărilor de marketing în orice moment: a. Dacă doriți să vă dezabonați dintr-un e-mail primit, urmați instrucțiunile și/sau linkul de „dezabonare” plasate (de obicei) în partea inferioară a e-mailului. Dar rețineți că: b. Dacă utilizați mai multe adrese de e-mail pentru a face cumpărături sau a contacta Sony Mobile, va trebuie să vă dezabonați separat pentru fiecare adresă de e-mail c. Această metodă vă va dezabona doar de la e-mailuri. Va trebui să vă dezabonați separat de la alte tipuri de comunicații de marketing pe care le primiți d. Dacă v-ați înregistrat la orice aplicație sau serviciu furnizat de Sony Mobile și aveți propriul cont, puteți să vă conectați și să modificați preferințele comunicațiilor de marketing în zona sau pe pagina de setări ale contului e. Pentru a gestiona alte tipuri de comunicări, cum ar fi notificările push în aplicații, vă rugăm să accesați setările aplicației respective pentru a efectua modificările

    3. Profilurile clienților
    4. După cum s-a descris mai sus, putem crea profiluri de grupuri de utilizatori sau date segmentate pentru a ne înțelege mai bine clienții și pentru a crea statistici anonime și agregate despre utilizarea site-urilor web, a produselor, a serviciilor și a programelor noastre de fidelizare. Această prelucrare are la bază interesul nostru legitim de a ne înțelege mai bine clienții și de a vă furniza produse și servicii mai bine adaptate nevoilor dvs. Putem, de asemenea, să legăm sau să combinăm date cu caracter personal pentru a vă oferi servicii, conținut, marketing și anunțuri mai bune, personalizate. Atunci când utilizăm profiluri de clienți în scopuri de marketing direct, aveți dreptul să faceți în orice moment obiecții la acest tip de prelucrare a datelor cu caracter personal.

    5. Informații importante și mesaje de serviciu
    6. Ocazional, vă putem trimite informații importante (inclusiv prin mesaje text, notificări push, e-mail) cu privire la actualizările esențiale ale software-ului sau cu privire la modificările clauzelor și condițiilor aplicabile și/sau alte comunicări sau notificări necesare pentru îndeplinirea obligațiilor legale și contractuale de a oferi garanție sau de a furniza servicii de reparații post-vânzare.  Aceste comunicații importante despre produse și/sau servicii nu sunt afectate de preferințele comunicațiilor de marketing.

    7. Securitatea datelor dvs. cu caracter personal

    Cum protejează Sony Mobile datele dvs. cu caracter personal și ce puteți face pentru a vă proteja?

    • Ce facem pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal Sony Mobile nu poate să garanteze că datele nu pot fi accesate niciodată în mod neautorizat, dar Sony Mobile vă asigură că se preocupă cu seriozitate de menținerea securității datelor dvs. cu caracter personal pentru prevenirea accesului neautorizat la acestea, prin intermediul unor tehnologii și proceduri interne corespunzătoare. Adoptăm mai multe măsuri pentru a vă proteja datele cu caracter personal împotriva accesului, a utilizării sau a modificării neautorizate, precum și a distrugerii și a divulgării ilicite, inclusiv, acolo unde este cazul:
      • Utilizarea criptării SSL (Secure Socket Layer) atunci când se colectează sau se transferă date cu caracter personal sensibile, cum ar fi informații ale cărților de credit (criptarea SSL este concepută să facă datele imposibil de citit de către oricine în afară de noi)
      • Limitarea accesului la datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. (de exemplu, se permite accesul doar angajaților care au nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a efectua activitățile noastre comerciale)
      • Implementarea unor măsuri de siguranță fizice, electronice și procedurale în conformitate cu standardele din domeniu
    • Ce trebuie să aveți în vedere în ceea ce privește partajarea conținutului și a linkurilor prin intermediul aplicațiilor Sony Mobile?
      • Rețineți că orice conținut și linkuri pe care le partajați prin aplicațiile și serviciile Sony Mobile pot fi redirecționate, de exemplu, de destinatari către alte persoane. Trebuie să manifestați discreție atunci când utilizați astfel de aplicații și de servicii
      • Solicităm utilizatorilor noștri să își asume responsabilitatea pentru protejarea propriei confidențialități online și, de asemenea, să respecte confidențialitatea altor persoane. Participanților la oricare comunități și forumuri de mesaje li se interzice divulgarea propriilor informații de identificare personală, altele decât propriile ID-uri online
      • Este interzisă divulgarea numerelor de telefon, a adreselor, a vârstei sau a altor informații de identificare personală care pot să încalce confidențialitatea altor persoane. De asemenea, este interzisă încurajarea sau solicitarea utilizatorilor de a-și divulga public informațiile de identificare personală
    • Ce ar trebui să faceți dvs. pentru a vă proteja datele cu caracter personal Ca măsuri generale privind cele mai bune practici pe internet, se recomandă persoanelor să procedeze cu mare grijă în ceea ce privește conturile de utilizator și să respecte anumite reguli de bază:
      • Nu utilizați parole banale (cum ar fi cuvinte singulare din dicționar)
      • Nu utilizați aceeași parolă pentru mai multe conturi
      • Se recomandă să utilizați parole foarte lungi (cel puțin 10 caractere, dar preferabil mult mai lungi)
      • Se recomandă să utilizați parole care conțin o combinație de litere mari și mici, cifre și caractere speciale, de ex. $%^& etc.
      • Se recomandă să păstrați parolele în mod securizat (nu trebuie notate sau dezvăluite niciodată niciunei persoane) și să le schimbați periodic
    • Se extinde prezenta politică de confidențialitate la site-urile web terțe vizitate atunci când urmați linkuri de pe site-urile noastre web?
      • Este posibil ca site-urile noastre web să conțină linkuri la alte site-uri web terțe care nu sunt operate de Sony Mobile, inclusiv site-uri web operate de alte companii din grupul Sony
      • Deși Sony Mobile încearcă să facă legături doar la site-uri care împărtășesc standardele înalte ale Sony Mobile și respectul pentru confidențialitate, nu suntem responsabili pentru conținutul, securitatea sau practicile referitoare la confidențialitate ale site-urilor web terțe respective. Vă recomandăm cu insistență să vizualizați politicile privind confidențialitatea și modulele cookie, afișate pe site-urile web terțe respective pentru a afla modul în care pot fi utilizate datele dvs. cu caracter personal

    8. Modulele cookie și urmărirea

    Ce sunt modulele cookie și în ce mod sunt utilizate? Site-urile noastre Web utilizează tehnologii răspândite în domeniu, cum ar fi „modulele cookie”, pentru a colecta informații despre utilizarea site-urilor noastre Web și a comunicațiilor prin e-mail. De exemplu, este posibil ca aceste tehnologii să ne informeze care vizitatori au făcut clic pe elemente cheie (cum ar fi linkuri sau grafică) de pe un site Web sau e-mail și să recunoască browserul dvs. la următoarea dvs. vizită pe site-urile noastre Web. Modulele cookie ne permit să vă personalizăm experiența pentru a se potrivi mai bine cu interesele și preferințele dvs. sau doar pentru simplificarea conectării dvs. pentru a utiliza serviciile. Majoritatea browserelor vă permit să ştergeţi modulele cookie de pe hard diskul computerului, să blocaţi acceptarea lor sau să primiţi o avertizare înainte de stocarea unui modul cookie. Totuși, dacă blocaţi sau ştergeţi modulele cookie, este posibil să nu mai reuşim să restaurăm preferinţele sau setările de personalizare pe care le-aţi specificat anterior, iar posibilităţile noastre de a personaliza experienţa dvs. online vor fi limitate. Pentru a cunoaşte mai bine aceste funcţii, consultaţi instrucţiunile browserului pe care îl utilizaţi. Mai multe informații despre utilizarea de către noi a modulelor cookie se găsesc în politica noastră privind modulele cookie. Este posibil ca setările browserului dvs. să vă permită să transmiteți automat un așa-numit semnal de tip „Nu se urmărește” site-urilor web și serviciilor online pe care le vizitați. În prezent, Sony Mobile nu își modifică practicile atunci când primește un semnal de tip „Nu se urmărește”. Puteți găsi mai multe informații la adresa https://www.allaboutdnt.com. De asemenea, rețineți că este posibil ca terții să colecteze date cu caracter personal despre activitățile dvs. online în timp și de pe diverse site-uri web atunci când vizitați site-urile noastre web sau alte site-uri web și servicii online.

    9. Accesul la datele dvs. cu caracter personal și drepturile dvs.

    Cum vă puteți accesa datele cu caracter personal și care vă sunt drepturile? Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem despre dvs. Dacă credeți că datele dvs. personale sunt inexacte sau incomplete, aveți dreptul să ne solicitați să le corectăm sau să le ștergem. De asemenea, ne puteți solicita să actualizăm sau să modificăm datele personale în orice moment. Aveți dreptul de a contesta anumite tipuri de prelucrare, cum ar fi prelucrarea în scopuri de marketing. De asemenea, aveți un drept la portabilitatea datelor, adică dreptul de a primi datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod uzual de către sistemele de calcul, și de a transmite datele dvs. personale unui alt operator de date. Vă rugăm să înțelegeți că, dacă ne solicitați să eliminăm datele dvs. personale, este posibil să nu mai puteți utiliza toate produsele și serviciile noastre. Anumite date personale sunt strict necesare pentru ca noi să îndeplinim scopurile descrise în această politică de confidențialitate. De asemenea, Sony Mobile poate fi obligată prin legile aplicabile să păstreze anumite date personale, caz în care este posibil să nu aveți dreptul să le eliminați. Puteți exercita aceste drepturi contactându-ne prin utilizarea informațiilor care se găsesc în secțiunea 13 Contactați-ne de mai jos. Este posibil să vi se solicite o dovadă a identității pentru ca să putem verifica faptul că dvs. sunteți cel care face solicitarea. În condițiile respectării legislației aplicabile, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă (sub rezerva respectării oricăror limite asupra taxelor, conform prevederilor legislației aplicabile) pentru verificarea datelor dvs. personale pe care le deținem. Dacă credeți că Sony Mobile nu gestionează în mod corespunzător datele dvs. cu caracter personal, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea națională sau la orice altă autoritate de protecție a datelor.

    10. Păstrarea datelor dvs. cu caracter personal

    Cât timp va păstra Sony Mobile datele dvs. cu caracter personal? Vom păstra datele dvs. personale doar atât timp cât este necesar în mod rezonabil în diversele scopuri menționate în secțiunea 2 de mai sus sau pentru a respecta în alt mod orice legi și reglementări aplicabile referitoare la păstrarea obligatorie a anumitor tipuri de date personale referitoare la clienții noștri și/sau la orice tranzacții comerciale cu aceștia. În cazul în care orice date personale pe care le deținem nu ne mai sunt necesare în oricare din scopurile menționate în secțiunea 2 de mai sus, ne angajăm să luăm măsurile necesare pentru a distruge sau a trece în anonimat orice date personaledupă trecerea unei perioade rezonabile de timp. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că nu v-am respectat drepturile legale sau legislația aplicabilă privind confidențialitatea, aveți posibilitatea de a contacta autoritatea locală pentru protecția datelor

    11. Viața privată a copiilor

    Care este abordarea Sony Mobile în ceea ce privește datele cu caracter personal ale copiilor? Sony Mobile consideră un copil ca fiind o persoană cu vârsta sub 16 ani. Nu căutăm și nu colectăm în cunoștință de cauză date personale de la sau despre copii, cu încălcarea oricăror legi și reglementări aplicabile. Dacă Sony Mobile constată că datele cu caracter personal care i-au fost remise se referă la un copil, cu încălcarea oricăror legi și reglementări aplicabile, Sony Mobile va depune eforturi rezonabile pentru:

    • A șterge respectivele date cu caracter personal din fișierele sale cât mai curând posibil
    • A se asigura că, în cazul în care ștergerea nu este posibilă, respectivele date cu caracter personal nu mai sunt utilizate în niciun scop și nu mai sunt divulgate niciunui terț

    Orice părinte sau tutore care are întrebări referitoare la prelucrarea de către noi a datelor cu caracter personal legate de copilul său trebuie să ne contacteze utilizând informațiile care se găsesc în secțiunea 13, Contactați-ne, de mai jos.

    12. Notificări cu specific local sau național

    Există diferențe locale sau regionale în ceea ce privește gestionarea datelor cu caracter personal de către Sony Mobile? A.Notificare privind dreptul la respectarea vieții private a rezidenților din California Rezidenții din California au dreptul de a primi: a) informații care identifică orice companii terțe cărora este posibil ca Sony Mobile să le fi divulgat, în ultimul an, date cu caracter personal care îi privesc, în scopuri de marketing direct; și b) o descriere a categoriilor de date cu caracter personal divulgate. Vă rugăm să ne trimiteți prin e-mail solicitarea dvs. folosind detaliile furnizate în secțiunea 13 de mai jos. B.Notificare pentru rezidenții din Australia În ceea ce privește Secțiunea 5 „Transferurile internaționale ale datelor dvs. cu caracter personal” de mai sus, vom divulga datele dvs. cu caracter personal unor entități din mai multe țări, inclusiv Singapore, Noua Zeelandă, Statele Unite ale Americii, Japonia, Marea Britanie, Suedia, Irlanda și Belgia. Periodic, va trebui să divulgăm datelor dvs. cu caracter personal unor entități din alte țări care nu se găsesc pe această listă. Aceasta se va realiza în mod ad-hoc sau de la caz la caz în scopurile în care colectăm datele dvs. cu caracter personal. Plângeri: Dacă sunteți îngrijorat de faptul că nu v-am respectat drepturile legale sau legislația aplicabilă privind confidențialitatea, aveți posibilitatea de a înainta o plângere în mod intern prin procesul nostru privind plângerile sau de a decide depunerea unei plângeri formale la Biroul comisarului australian privind informațiile (Office of the Australian Information Commissioner) (www.oaic.gov.au) (care reprezintă autoritatea de reglementare responsabilă pentru protejarea confidențialității în Australia). Vom trata plângerile după cum urmează: Pasul 1: informați-ne Dacă doriți să depuneți o plângere, anunțați-ne contactând responsabilul nostru PIM la adresa Australia.privacy.sonymobile@sony.com sau folosiți detaliile specificate în secțiunea 13, Contactați-ne, de mai jos. Pasul 2: investigarea plângerii Plângerea dvs. va fi investigată de responsabilul nostru PIM. Un răspuns la plângerea dvs. va fi oferit în scris într-o perioadă rezonabilă de timp. Pasul 3: contactul Ne așteptăm ca procedurile noastre să trateze în mod echitabil și cu promptitudine plângerea dvs. Totuși, dacă nu sunteți satisfăcut, puteți contacta și Biroul comisarului australian privind informațiile (Office of the Australian Information Commissioner) după cum urmează: Biroul comisarului australian privind informațiile (OAIC – Office of the Australian Information Commissioner) Plângerile trebuie depuse în scris Tel.: 1300 363 992 Adresă: Directorul departamentului Conformitate Biroul comisarului australian privind informațiile (Office of the Australian Information Commissioner) GPO Box 5218 Sydney NSW 2001 Web: oaic.gov.au C.Notificare pentru rezidenții din Noua Zeelandă Nicio prevedere din prezenta nu va limita drepturile clienților în temeiul Legii privind respectarea confidențialității din 1993. Toate instrucțiunile referitoare la datele dvs., precum și întrebările dvs. vor fi urmărite și vor primi un răspuns din partea noastră cât mai curând posibil. D.Notificare pentru rezidenții din Malaysia

    Având în vedere implementarea Legii privind protecția datelor cu caracter personal din 2010 („Legea”), Sony Mobile recunoaște necesitatea prelucrării tuturor datelor cu caracter personal obținute într-o manieră legală și corespunzătoare. Responsabilitatea juridică pentru conformitatea cu Legea incumbă companiei Sony Mobile, care este „utilizatorul de date” în temeiul Legii. Conformitatea cu prezenta politică de confidențialitate și cu Legea intră în responsabilitatea tuturor angajaților Sony Mobile. Dacă și atunci când compania Sony Mobile este obligată să colecteze date personale, Sony Mobile și angajații săi trebuie să respecte cerințele prezentei politici de confidențialitate și cele ale Legii. În contextul Legii, „procesare” este definită ca incluzând colectarea, înregistrarea, deținerea sau stocarea datelor personale, care includ, între altele, coduri NRIC, adresa de domiciliu și informații de contact. O persoană vizată are următoarele drepturi în temeiul Legii:

    • Solicitarea accesului la datele cu caracter personal deținute cu privire la individ, scopul în care sunt utilizate datele cu caracter personal și persoanele cărora li s-au divulgat sau li se pot divulga;
    • Împiedicarea prelucrării datelor care pot provoca suferințe sau daune;
    • Luarea măsurilor rezonabile pentru a întrerupe utilizarea, a rectifica, a șterge și/sau a elimina datele cu caracter personal inexacte; și
    • Retragerea consimțământului acordat Sony Mobile.

    Orice persoană care intenționează să-și exercite drepturile menționate anterior sau care are întrebări referitoare la prezenta politică de confidențialitate trebuie să depună o cerere scrisă la Sony Mobile, la adresa Malaysia.privacy.sonymobile@sony.com sau să folosească detaliile specificate în secțiunea 13, Contactați-ne, de mai jos. În general, Sony Mobile va putea răspunde la astfel de întrebări și/sau solicitări în termen de 30 de zile.

    E.Notificare pentru rezidenții din Singapore

    Sony Mobile colectează, utilizează, divulgă, administrează și gestionează date cu caracter personal care fac obiectul Legii privind protecția datelor cu caracter personal din 2012 (Nr. 26 din 2012) („Legea”). Citiți cu atenție prezenta politică de confidențialitate. Prin accesarea site-ului nostru web, utilizarea oricărui serviciu furnizat de Sony, înregistrarea pentru orice produse și servicii furnizate de Sony, remiterea oricăror informații către noi sau manifestarea în orice alt mod a acordului dvs. pentru acestea, se va considera că ați acceptat și v-ați dat acordul cu privire la clauzele prezentei politici privind protecția datelor. Expresia „date cu caracter personal” se referă la orice date, adevărate sau false, care pot fi legate de o anumită persoană identificabilă, indiferent dacă această persoană este identificabilă pe baza datelor în sine sau pe baza altor informații aflate la dispoziția Sony Mobile. Datele cu caracter personal includ date cu caracter personal colectate, utilizate, divulgate, administrate și gestionate în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate. Dacă (a) aveți orice întrebări sau păreri referitoare la Datele dvs. cu caracter personal sau la Politica noastră de confidențialitate, (b) doriți să vă retrageți consimțământul privind orice utilizare a Datelor dvs. cu caracter personal conform celor prevăzute în prezenta Politică de confidențialitate sau în alt mod, sau (c) doriți să aveți acces sau să corectați înregistrările Datelor dvs. cu caracter personal, contactați Sony Mobile după cum urmează:

    Sony Mobile Communications International AB, Singapore Branch 2 International Business Park, #01-10 Tower One, The Strategy Singapore 609930 În general, Sony Mobile va putea răspunde la astfel de interogări și/sau solicitări în termen de 30 de zile. Dacă vă retrageți consimțământul cu privire la utilizarea în totalitate sau în parte a datelor dvs. cu caracter personal, în funcție de natura solicitării dvs., este posibil ca Sony Mobile să nu reușească să continue furnizarea produselor și/sau a serviciilor sale către dvs.

    13. Contactați-ne

    Cum puteți contacta Sony Mobile cu privire la datele dvs. cu caracter personal? Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară sau dacă doriți să faceți un comentariu, vă rugăm să ne contactați online sau la adresa: Responsabilul privind protecția datelor Sony Mobile Communications AB 221-88 Lund, Suedia http://www.sonymobile.com/ro/legal/privacy/