Hjelp oss med å forbedre nettstedet vårt
Besvar kundersøkelsen vår og si oss hva du synes.

De fem kjappe spørsmålene tar deg kun et par minutter. Klikk på Start undersøkelsen-knappen på slutten av besøket ditt for å starte.

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

    Sony Mobiles personvernerklæring

    Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert i mai 2018. Tidligere erklæringer er arkivert her

    Oversikt

    Ditt personvern og din tillit er viktig for oss. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke typer personlig informasjon og data (heretter «personopplysninger») som vi kan samle inn og oppbevare, og forklarer hvordan personopplysningene brukes og hvem de deles med. Du finner kontaktinformasjon på slutten av denne personvernerklæringen hvis du har spørsmål eller bekymringer.
    Sony Mobile Communications AB (heretter «Sony Mobile», «vi», «oss» eller «vårt/våre») er det selskapet i Sony Mobile-gruppen som fungerer som behandlingsansvarlig i forbindelse med personopplysninger som samles inn eller mottas av Sony Mobile i forbindelse med din bruk av Sony Mobiles produkter, tjenester, apper, nettsteder (inkludert nettbutikker) og kontaktsentre som er gjort tilgjengelige for deg. Sony Mobile er ansvarlig for å sikre at behandlingen av personopplysninger er i samsvar med denne personvernerklæringen.
    Våre produkter og tjenester utvikles konstant, og vi vil justere denne personvernerklæringen til å beskrive nøyaktig hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler dem og med hvem vi deler personopplysningene, og hvis det er nødvendig for å overholde endringer i gjeldende lover eller for legitime forretningsrelaterte formål. Hvis vi gjør endringer i denne erklæringen, endrer vi datoen for siste oppdatering (se øverst) og oppdaterer denne siden. Hvis vi foretar vesentlige endringer, gir vi deg beskjed enten ved å legge inn en merknad på nettstedet vårt eller ved å informere deg om endringene direkte. Sjekk fra tid til annen hvilke endringer vi har gjort.
    Vær oppmerksom på at andre selskaper i Sony-gruppen har ansvar for sine egne behandlingsaktiviteter av personopplysninger tilknyttet andre produkter og tjenester fra Sony. Disse selskapene i Sony-gruppen kan ha sine egne personvernerklæringer, som normalt er tilgjengelige på nettstedene for disse produktene og tjenestene. Klikk på overskriften for å utvide det avsnittet du vil se nærmere på:

    1. Personopplysninger vi samler inn
    2. Slik bruker Sony Mobile dine personopplysninger
    3. Deling av personopplysninger om deg
    4. Koblede Sony-kontoer («én pålogging»)
    5. Internasjonal overføring av personopplysningene dine
    6. Markedsføringskommunikasjon
    7. Sikkerheten til personopplysningene dine
    8. Infokapsler og sporing
    9. Tilgang til personopplysningene dine og rettighetene dine
    10. Koblinger til tredjepartsnettsteder
    11. Barns personvern
    12. Lokale og landsspesifikke merknader
    13. Kontakt oss

    1. Personopplysninger vi samler inn

    Hvilke personopplysninger samler Sony Mobile inn, og hvor kommer disse opplysningene fra? Sony Mobile kan samle inn personopplysninger om deg på flere måter, som forklares nedenfor. Vær oppmerksom når du sender personopplysninger til oss, spesielt når du fyller ut tekstfelter eller laster opp innhold, dokumenter og annet materiell. Noen av tjenestene våre er automatiske, og det kan hende vi ikke ser at du ved et uhell har sendt oss feil eller sensitive personopplysninger. Du kan alltid kontakte oss for å korrigere feile opplysninger (se del 13 nedenfor). A. Personopplysninger som du oppgir til oss Når du kommuniserer med Sony Mobile, kan du bli bedt om å oppgi personopplysninger om deg selv. Eksempler:

    • Noen av appene eller tjenestene våre krever at du oppretter en konto. Når du oppretter kontoen(e) din(e), kan du bli bedt om å oppgi forskjellige personopplysninger, for eksempel navn, fødselsdato, sted, kontaktinformasjon, relevante enhets-ID(-er) knyttet til enhetene du bruker til å få tilgang til og motta enkelte apper og tjenester, interesser og konto- og markedsføringspreferanser, samt gjeldende mobiloperatør.
    • Når du kjøper, registrerer eller returnerer et av produktene våre, eller sender det inn til reparasjon, via en autorisert kanal, kan du bli bedt om å oppgi personopplysninger, blant annet kontaktinformasjon, enhets-ID for produktet, leveringsdato samt kjøpssted og betalingsinformasjon.
    • Når du kontakter kundeservicesentrene våre for å få hjelp (enten kommunikasjonen foregår skriftlig, via nettstedene våre, brukerstøttefora, telefon, e-post, SMS eller kanaler i sosiale medier), kan vi spille inn kundeservicesamtaler og registrere personopplysninger om den aktuelle kommunikasjonen, der dette er tillatt av gjeldende lov. Personopplysninger som samles inn, kan inkludere navnet ditt, produktet du kjøpte, årsaken til at du kontaktet oss, enhets-ID for produktet ditt samt hvilket råd vi ga deg, slik at vi kan spore håndteringen av kundeservicehenvendelser og bruke informasjonen i kundestøtteopplæringen.
    • Når du melder deg inn i og/eller deltar i et av lojalitetsprogrammene våre, kan vi samle inn personopplysninger knyttet til bruken av programmet og belønningene du mottar.
    • Når du går inn i butikkene eller verkstedene våre, kan du bli filmet av sikkerhetskameraene våre.
    • Når du besøker oss på et offentlig arrangement, for eksempel en varemesse eller utstilling, eller deltar i en av undersøkelsene, konkurransene eller premietrekningene våre, kan vi be om personopplysninger, for eksempel visittkort, navn, kontaktinformasjon, interesser og markedsføringspreferanser.
    • Når du bruker appene og tjenestene våre eller andre plattformer, kan vi motta innhold som du velger å laste opp, for eksempel produktomtaler, kommentarer, bilder og foruminnlegg, eller informasjon om interessene og preferansene dine som du velger å dele med oss, når du for eksempel velger hvilke tjenester du ønsker å motta. I tillegg kan bruk av apper med talegjenkjenning pålegge oss å få tilgang til bestemte personopplysninger på enheten din og også ta opp stemmen din.
    • Når du spesifiserer interesser og innstillinger under oppsett av et produkt eller tjeneste med Internett-funksjonalitet.

    B. Personopplysninger vi samler inn når du bruker nettstedene, produktene, tjenestene og appene våre For at vi skal kunne forbedre brukeropplevelsen din, får Sony Mobile personopplysninger om hvordan du bruker noen av nettstedene, appene, tjenestene og de av produktene våre som har Internett-funksjonalitet. Dette omfatter blant annet følgende:

    • Detaljer om bruksmønstrene dine, innholdet (deriblant eventuelle reklamer) du viser og bruker, inkludert personopplysninger knyttet til tjenestene og appene du bruker i enheten din til å tilpasse tjenester etter eget ønske. Når du for eksempel bruker nettstedene våre, kan vi samle inn personopplysninger knyttet til besøket ditt, for eksempel hvilken nettleser du bruker, hvilke sider du viser, og hvilke elementer du klikker på eller legger til i handlekurven din.
    • Tjeneste-, produkt- eller serverlogger som inneholder tekniske personopplysninger om bruken av tjenesten, produktet eller nettstedene, blant annet IP-adresse, enhets-ID, domene, enhets- og appinnstillinger, feil og maskinvareaktivitet. Vi kan bruke IP-adressen din til å fastslå opprinnelsesstedet eller -landet ditt.
    • Enhetsinformasjon, for eksempel enhets-ID(-er), inkludert personopplysninger knyttet til hvor enheten din fysisk befinner seg. For eksempel når du bruker en tjeneste eller app med geografisk sporing og har gitt tillatelse til at posisjonen din blir delt. Enhets-ID-en din samles også inn når du laster ned en programvareoppdatering.
    • Med din eksplisitte tillatelse: Personopplysninger om fysisk atferd og helse samt biometriske data som for eksempel talegodkjenningsdata, fingeravtrykk eller ansiktstrekk
    • Talegjenkjenning og ytringsdata når du bruker en talekommandoapp. Slike data kan sendes til våre teknologipartnere.
    • Detaljer om de koblede Sony-kontoene dine samt når og hvordan du brukte dem (du finner mer informasjon om koblede Sony-kontoer i del 4 nedenfor).

    C. Personopplysninger vi samler inn via sosiale nettverk Hvis du bruker noen av funksjonene, sidene eller plugin-modulene våre for sosiale nettverk, eller hvis du bruker produktene eller tjenestene våre som tillater kommunikasjon med sosiale nettverk, kan vi motta personopplysninger knyttet til slik bruk. Eksempel:

    • Hvis du logger på et av nettstedene eller en av appene eller tjenestene våre med kontoen din hos et sosialt nettverk, kan vi motta grunnleggende informasjon fra profilen du har hos dette sosiale nettverket. Hva slags grunnleggende informasjon vi mottar, kan avhenge av personverninnstillingene dine hos det sosiale nettverket. Men vanligvis omfatter den ID, navn, profilbilde, kjønn og sted for det sosiale nettverket. Vi kan også motta ytterligere personopplysninger fra profilen din hvis du gir oss tilgang til den
    • Hvis du klikker på «liker», «+1», «tweet» eller en annen lignende knapp på nettstedene eller tjenestene våre, kan vi registrere at du har gjort det. I tillegg kan innholdet du viser, bli lagt ut på profilen eller feeden din hos det sosiale nettverket. Vi kan motta personopplysninger knyttet til ytterligere handlinger som blir utført for dette publiserte innholdet (for eksempel hvis kontaktene dine klikker på en kobling i innholdet du har lagt ut), og vi kan knytte dette til informasjonen vi lagrer om deg
    • Hvis du for eksempel liker eller gir +1 til en av sidene våre i et sosialt nettverk, kan vi motta personopplysninger om profilen din i nettverket, avhengig av personverninnstillingene for kontoen din hos det sosiale nettverket

    Hvis du vil ha mer informasjon og vite mer om hvordan du kan styre tilgangen til profilen din hos et sosialt nettverk, bør du lese personvernerklæringen og andre veiledninger på nettstedet til dette nettverket. D. Personopplysninger vi samler inn fra andre kilder Vi kan også samle inn personopplysninger fra offentlig tilgjengelige kilder og tredjeparter, inkludert følgende:

    • Når du vil kjøpe noe hos oss, kan vi utføre kredittsjekker for å sikre at betalingen gjøres på lovlig måte og at kredittvurderingen din er god.
    • Hvis du kjøper produkter eller tjenester fra et Sony-senter, en mobiloperatør eller en annen forhandler, kan vi motta bestemte opplysninger om kjøpet ditt fra forhandleren, for eksempel IMEI-koden, kontaktinformasjon og kjøpstidspunktet.
    • Vi kan også motta personopplysninger om deg fra andre selskaper i Sony-gruppen som du kommuniserer med, spesielt når du kobler sammen kontoene dine for enkelte tjenester fra Sony-gruppen (du finner mer informasjon om koblede Sony-kontoer i del 4 nedenfor).

    2. Slik bruker Sony Mobile personopplysningene dine

    • Hvordan bruker Sony Mobile personopplysningene dine, og hva er det juridiske grunnlaget for behandling av disse personopplysningene? Sony Mobile bruker personopplysningene du oppgir, eller som vi samler inn, hovedsakelig for disse formålene:

    A. Servicebestemmelse

    • Når vi bruker personopplysninger til å tilby produktene og tjenestene våre til deg, er behandlingen basert på en kontrakt mellom deg og Sony Mobile. Vi kan bruke personopplysninger til:
      • å levere et produkt eller en tjeneste du har bedt om, inkludert eventuell sikkerhetskopiering og gjenoppretting
      • å levere programvareoppdateringer som kan inneholde avgjørende sikkerhets- og funksjonalitetsoppdateringer som gjør enheten sikrere og beskytter personopplysningene på enheten
      • å legge til rette for og behandle søkene dine og forespørsler om informasjon når du kontakter oss om Sony Mobile og våre produkter og tjenester
      • å tilby vår hjelp i kassen Når du bruker appene og tjenestene våre, inkludert nettbutikker som Xperia™-butikken, kan informasjon om produkter du vil kjøpe, samt e-postadressen din, bli samlet inn når du fyller ut skjemaet i kassen. Hvis du ikke fullfører kjøpet ditt, kan det hende at vi og/eller autoriserte partnere bruker denne informasjonen for å kontakte deg og tilby hjelp (for eksempel hvis du hadde tekniske problemer som hindret deg i å fullføre en transaksjon). Dette er en valgfri tjeneste. Du kan når som helst angi at du ikke ønsker å motta e-post om hjelp i kassen, ved å følge koblingen nederst i hver e-post med hjelp.

      B. Produkt- og tjenesteutvikling

      • Vi arbeider kontinuerlig for å forbedre produktene og tjenestene våre. Vi baserer denne behandlingen på våre legitime interesser for å utvikle våre produkter og tjenester, dekke kundens behov på en bedre måte, sikre kvalitet, utvikle identitetsbehandling og styrke nettverks- og informasjonsikkerheten. Vi kan bruke personopplysninger til å:
        • opprette og administrere kundedatabaser over brukerne, blant annet over grunnleggende kundeinformasjon (for eksempel navn, fødselsdato, adresse og kontaktinformasjon), relevante enhets-ID-er (knyttet til enhetene du bruker til å få tilgang til og motta enkelte apper og tjenester), relatert informasjon om bruk av produktet eller tjenesten samt informasjon om kundens preferanser, som du oppgir. Som del av vår kunderelasjonsadministrasjon kan det hende at vi slår sammen flere databaser i én eller på andre måter kobler sammen enkeltdatabaser for å administrere kontoene dine mer effektivt.
        • spørre deg hva du synes om Sony Mobiles produkter og tjenester, samt utføre produktundersøkelser.
        • forbedre Sony Mobiles eksisterende produkter, tjenester og apper samt til å utvikle nye tilbud, anbefalinger, reklame og annen kommunikasjon og til å lære mer om kundenes handlepreferanser generelt.

        C. Markedsføring og reklame

        • Når vi bruker personopplysningene til markedsføringsformål, baserer vi behandlingen på våre legitime interesser i å kjenne kundene våre, holde deg oppdatert angående Sony Mobiles nyeste produkter og tjenester, og tilpasse kundeopplevelsen din. I noen tilfeller baserer vi markedsføring på tidligere samtykke fra deg, f.eks. for å sende markedsføringshenvendelser. Vi kan bruke de personopplysningene vi innhenter, og/eller eventuelle personopplysninger om deg som deles med oss til markedsføringsformål, f.eks. fra andre selskaper i Sony-gruppen hvis produkter, apper eller tjenester du også bruker. Spesifikt kan vi:
        • levere produkt- og tjenesteoppdateringer, nyhetsbrev og annen kommunikasjon om eksisterende og/eller nye produkter og tjenester via brev, e-post, telefon, tekstmelding (SMS) eller andre metoder hvis du har gitt tillatelse til det eller hvis loven på andre måter tillater det.
        • sørge for at du kan nyte godt av eventuelle relevante spesialtilbud eller kampanjer.
        • avholde premietrekninger, konkurranser og andre kampanjetilbud.
        • opprette brukergruppeprofiler eller segmentdata og på andre måter opprette anonym, samlet statistikk om bruken av nettstedene, produktene, tjenestene og lojalitetsprogrammene våre, og vi kan dele denne statistikken med tredjeparter og/eller offentliggjøre den.
        • vise deg tilpasset innhold, anbefalinger og reklame. Det kan hende du legger merke til denne tilpassingen når du bruker produkter og tjenester fra Sony Mobile, når vi sender deg markedsføringskommunikasjon og når du besøker nettsteder fra oss og tredjeparter som viser annonser fra oss eller reklamepartnerne våre. For eksempel kan du se en annonse for et produkt du nylig har sett på på en av våre nettsider. Deler av tilpassingen du ser på nettstedene våre eller i nettannonsene våre, bruker infokapsler angitt av oss eller av tredjeparts reklamepartnere. Du finner mer informasjon i retningslinjene for infokapsler. I andre tilfeller kan appene og tjenestene våre ha bestemte innstillinger som styrer tilpasset innhold, og du bør lese vilkårene for de aktuelle appene eller tjenestene for å få mer informasjon.
        • bruke produktanmeldelser, kommentarer eller innhold du har lastet opp og gjort offentlig på våre nettsider eller tjenester, for å koble til, publisere eller offentliggjøre andre steder, inkludert i vår egen markedsføring. Hver gang du skriver eller svarer på et innlegg eller en tråd i et nettforum fra Sony Mobile, kan vi, i tillegg til å levere denne forumtjenesten, registrere forumnavnet og tidspunktet for innlegget eller tråden sammen med kontoinformasjonen din. Dette gjør vi for bedre å forstå de «typiske brukerne» av foraene våre, samt for å velge ut eller skreddersy markedsføringskommunikasjonen vår slik at den gjenspeiler forumaktiviteten din. Vi bruker ikke det faktiske innholdet i foruminnleggene eller -trådene dine til å sende markedsføringskommunikasjon.

        Hvis du vil vite mer om markedsføringshenvendelsene våre, vår bruk av kundeprofiler og hvordan du kan velge bort dette, finner du mer informasjon i avsnitt 6 nedenfor.

      D. Forebygging og etterforskning av svindel

      • Sony Mobile kan bruke personopplysninger for å forhindre svindel og undersøke brudd på retningslinjene våre. For eksempel kan vi bruke enhetsinformasjon, deriblant enhets-ID(-er), til å sikre at kuponger eller rabatter knyttet til kampanjer løses inn på lovlig måte eller å kontrollere at en betaling gjennomføres på lovlig måte. I dette tilfellet baserer vi behandlingen av personopplysninger på vår rettmessige interesse for å forhindre svindel og levere fordeler som bare er for kundene våre. Vi kan også bruke personopplysninger for å følge gjeldende lover, forskrifter og rettskjennelser, og for å etterleve gyldige juridiske informasjonsforespørsler fra slike organer. Vi kan bruke personopplysningene dine for å håndheve eller forsvare de juridiske rettighetene til selskaper i Sony-gruppen eller vilkårene for produkter eller tjenester fra Sony. I dette tilfellet baserer vi behandlingen på en lovbestemt forpliktelse Sony Mobile er underlagt, eller på vår rettmessige interesse for å forsvare våre juridiske rettigheter.

      E. Andre formål:

      • Vi kan bruke personopplysningene dine til andre formål:
      • For å gjennomføre opplæring av ansatte og sikre kvaliteten, spesielt når det gjelder medarbeiderne i kundestøttesentrene våre. Vi baserer denne behandlingen på vår rettmessige interesse for å sikre kvaliteten og effektiviteten på kundeservicen vår.
      • Hvis vi vurderer å ansette deg hvis du kontakter oss via Sony Mobiles nettsteder for jobbsøk. Denne behandlingen er basert på ditt samtykke, og vi gir tilleggsinformasjon om databehandling innen rekruttering på våre rekrutteringsnettsteder.
      • For å koble eller slå sammen personopplysninger vi samler inn fra de ulike kildene beskrevet ovenfor (deriblant personopplysninger mottatt fra andre selskaper i Sony-gruppen om din bruk av andre produkter og tjenester fra Sony-gruppen). Denne behandlingen er basert på vår rettmessige interesse i å forbedre vår service og din kundeopplevelse. Personopplysninger kan kobles via en unik identifikator, for eksempel en infokapsel eller et kontonummer (særlig når du kobler sammen Sony-kontoer – du finner mer informasjon i del 4 nedenfor). Alternativt kan vi slå sammen to eller flere databaser til én database med kundeinformasjon. Vi kan koble sammen eller kombinere personopplysninger for at det skal bli enklere for deg og/eller oss (for eksempel for at det skal bli enklere for deg å registrere deg for en ny tjeneste), for at vi skal kunne levere en mer sømløs brukerstøtte når du kontakter oss, og for at vi skal kunne levere bedre, tilpassede tjenester, innhold, markedsføring og reklame. Hvis du vil vite mer om vår bruk av kundeprofiler, se avsnitt 6 nedenfor for å få mer informasjon.

    3. Deling av personopplysninger om deg

    Hvordan deles personopplysninger om deg internt i Sony og med tredjeparter? A. Sony Mobiles deling av personopplysninger Generelt oppgir ikke Sony Mobile personopplysninger om deg til tredjeparter uten at du har gitt samtykke til det. Det finnes imidlertid noen unntak:

    • Andre selskaper i Sony-gruppen Vi kan oppgi informasjon om deg, deriblant grunnleggende kundeinformasjon (for eksempel navn, fødselsdato, adresse og kontaktinformasjon), relevante enhets-ID-er (knyttet til enhetene du bruker til å få tilgang til og motta enkelte apper og tjenester), relatert informasjon om bruk av produktet eller tjenesten samt informasjon om kundens preferanser, som du oppgir, til andre selskaper i Sony-gruppen, der ett av følgende er tilfelle:
      • Du bruker andre produkter eller tjenester fra et selskap i Sony-gruppen, og har delt personopplysninger med dem tidligere. Under slike omstendigheter kan vi kombinere alle Sonys data angående deg, og bruke dem i samsvar med vår respektive personvernerklæring.
      • Vi har engasjert slike andre selskaper i Sony-gruppen til å levere databehandlingstjenester til oss (og disse andre selskapene i Sony-gruppen behandler bare dataene dine i overensstemmelse med instruksjonene våre og er underlagt tilsvarende konfidensialitets- og sikkerhetsforpliktelser).
      • Du bruker Sony Mobile-enhetene og/eller-appene eller -tjenestene dine til å få tilgang til, kjøpe eller laste ned innhold, tjenester, apper eller produkter som publiseres, utvikles, støttes eller tilbys av andre selskaper i Sony-gruppen. De kan slå disse personopplysningene sammen med annen informasjon de har om deg. Med mindre de har sin egen personvernerklæring, kan de bruke den personlige informasjonen din til formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Hvis du har flere kontoer hos ulike selskaper i Sony-gruppen, kan disse selskapene også dele personopplysninger med oss i overensstemmelse med sine egne personvernerklæringer.
      • Sony Mobile overfører en del eller deler av bedriften vår til et annet selskap i Sony-gruppen.
    • Sony-forhandlere Hvis du velger å kjøpe Sony Mobile-produkter eller -tjenester fra en Sony-forhandler (enten i butikk, via nettstedet vårt eller via telefon), kan Sony Mobile dele kjøpsinformasjonen din med den Sony-forhandleren. Kjøpsinformasjonen din kan bli slått sammen med andre kundedata Sony-butikken har om deg, for eksempel informasjon om andre kjøp du har gjort.
    • Tjenesteleverandørene våre Vi kan bruke andre selskaper i Sony-gruppen og/eller tredjeparts tjenesteleverandører til å levere enkelte databehandlingstjenester for oss (og fungere som våre autoriserte databehandlere). Eksempler på autoriserte databehandlere er fakturerings- og leveringspartnere og leverandører av dataanalyse som behandler personopplysninger på våre vegne for formålene oppgitt ovenfor. Vi kan for eksempel bruke en tredjepart for å tilpasse innhold, sende ut bestillinger, levere pakker, sende brev og e-post, sende tekstmeldinger (SMS), levere markedsføringshjelp, behandle kredittkortbetalinger, utføre svindelkontroll- og sikkerhetskopieringstjenester og levere kundeservice.

    Når tjenesteleverandørene våre (inkludert selskaper i Sony-gruppen) fungerer som våre autoriserte databehandlere, er de pålagt kun å behandle data i samsvar med instruksjonene våre og i henhold til denne personvernerklæringen, og er underlagt tilsvarende konfidensialitets- og sikkerhetsforpliktelser.

    • Tredjeparts reklamepartnere Når du laster ned og/eller bruker Sony Mobile-apper og/eller -tjenester som inneholder tredjepartsreklamer (enten de er inne i selve appen eller tjenesten eller vises til sluttbrukeren via en ramme, en «wrapper», et popup-vindu eller en annen form for reklamefunksjonalitet), kan vi dele personopplysningene vi samler inn om din bruk av appene og tjenestene, med reklamepartnerne våre slik at de bedre kan målrette og/eller tilpasse reklame plassert i en Sony Mobile-tjeneste eller -app som du bruker. Noen av våre tredjeparts reklamepartnere handler uavhengig og håndterer derfor delte data i henhold til vilkårene i deres egne personvernerklæringer. Når slik deling skjer, blir du varslet første gang du aktiverer appen og/eller tjenesten. I tillegg kan du styre tilpasset reklame i innstillingene for infokapsler i nettleseren din (du finner mer informasjon i infokapselreglene våre) og i Android-enheten din via Innstillinger-menyen (Innstillinger -> Google -> Annonser).
    • Nyhetsbrev fra tredjeparter Hvis du ber om eller godtar å motta informasjon eller nyhetsbrev fra en av forretningspartnerne våre, kan vi gi denne tredjeparten informasjonen din, slik at de kan kontakte deg og/eller svare på henvendelsen din.
    • Juridiske og forretningsrelaterte formål Vi kan bruke og/eller dele personopplysninger med tredjeparter
    • når vi i god tro mener at det er nødvendig å dele personopplysninger med statlige organer og politimyndigheter for å hindre svindel og overholde aktuelle lover, regler og rettskjennelser, samt oppfylle lovlige forespørsler om informasjon fra disse organene
    • når vi forsvarer eller håndhever de juridiske rettighetene til et selskap i Sony-gruppen eller vilkårene for Sony-produkter eller -tjenester, og det vil være fordelaktig for den juridiske posisjonen vår å dele personopplysninger med tredjeparter
    • i forbindelse med forretningsmessige hendelser som blant annet fusjoner, oppkjøp eller insolvens, og det er nødvendig å dele personopplysninger med en potensiell tredjepartskjøper eller -selger og deres og våre profesjonelle rådgivere
      • Anonym statistikk Vi utarbeider anonyme, samlede eller generiske data (inkludert «generisk» statistikk) for flere formål, som beskrevet ovenfor. Ettersom vi mener at du ikke i rimelig grad kan bli identifisert ut fra denne informasjonen, kan vi dele den med tredjeparter (for eksempel partnere, annonsører, bransjeorganer, media og/eller offentligheten).

    B. Deling av personopplysninger som er oppgitt av deg

    Flere av appene og tjenestene våre gir deg mulighet til å laste opp og dele meldinger, bilder, videoer og annet innhold og koblinger med andre og/eller opprette en offentlig tilgjengelig profil for kontoen din. Eksempel:

    • Eventuelle fellesskaps- og forumområder på nettstedene våre gir deg mulighet til å legge ut kommentarer (under kontonavnet ditt) som er synlige for andre brukere av den tjenesten.

    Andre tjenester gir deg mulighet til å dele en kobling som kan gi mottakeren tilgang til det opplastede innholdet ditt.

    4. Koblede Sony-kontoer («én pålogging»)

    Hva er koblede Sony-kontoer, og hvordan brukes de av selskapene i Sony-gruppen? Du kan koble sammen kontoene dine for ulike Sony-apper og -tjenester slik at du kan bruke den samme påloggingsinformasjonen (e-postadresse og passord) for å få tilgang til alle («én pålogging»). Annen grunnleggende kontoinformasjon kan også synkroniseres mellom de koblede kontoene dine, slik at det blir lettere for deg å administrere dem. Denne personvernerklæringen gjelder vår bruk av personopplysninger knyttet til de koblede kontoene dine og din bruk av appene og tjenestene våre. Andre apper og tjenester fra Sony drives av andre selskaper i Sony-gruppen. Personvernerklæringen for hver tjeneste beskriver hvordan kontoinformasjonen din blir brukt i forbindelse med den tjenesten, samt hvilket selskap i Sony-gruppen som er ansvarlig. (Du finner personvernerklæringen for en tjeneste på nettstedet for tjenesten). Imidlertid kan selskaper i Sony-gruppen generelt bruke personopplysninger knyttet til de koblede Sony-kontoene dine, til følgende formål:

    • Kobling av kontoer / synkronisering av grunnleggende kontoinformasjon. Vi deler grunnleggende kontoinformasjon med andre selskaper i Sony-gruppen når du gjør følgende:

      • kobler kontoen for tjenestene våre sammen med kontoen din for tjenesten(e) til det selskapet i Sony-gruppen
      • gjør endringer i den grunnleggende kontoinformasjonen din (denne informasjonen synkroniseres, slik at endringene automatisk utføres i alle de koblede kontoene dine)
    • Kundestøtte Når du har koblede kontoer for Sony-tjenester, kan Sonys kundestøttesentre for disse tjenestene bruke den grunnleggende kontoinformasjonen din til å håndtere henvendelsene dine. På samme måte som ovenfor blir endringer du gjør via kundestøtte, automatisk utført i alle de koblede kontoene dine.
    • Varsler om nyheter, konkurranser og tilbud fra Sony. Du kan få tilbud om å registrere deg for å motta informasjon om nyheter, konkurranser og tilbud fra Sony-gruppen. Hvis du gjør det, kan selskaper i Sony-gruppen sende deg nyhetsbrev, konkurranser og tilbud og dessuten bruke de koblede Sony-kontoene dine for å gjøre denne informasjonen mer relevant for deg.
    • Kundeanalyse Personopplysninger knyttet til de koblede kontoene dine kan bli sortert og analysert av Sony-gruppen (på en måte som ikke identifiserer deg direkte) for produkt- og tjenesteutvikling, forretningsutvikling og forskningsformål, og resultatene kan bli delt med andre selskaper i Sony-gruppen samt tredjeparter (selv om du ikke bruker noen av tjenestene deres)

    Når du har koblet sammen kontoene dine, har det selskapet i Sony-gruppen som driver tjenesten du logger på, fortsatt kontroll over kontoen din for den tjenesten (og eventuelle data som samles inn mens du bruker den tjenesten) i overensstemmelse med den relevante personvernerklæringen. Sammenkobling av kontoene dine endrer ikke dette. Hvis du vil bruke rettighetene til personopplysningene dine (for eksempel tilgangsretten) knyttet til en enkeltkonto, må du kontakte det selskapet i Sony-gruppen som styrer den aktuelle kontoen, via informasjonen du finner i personvernerklæringen for kontoen. Hvis du vil kansellere eller si opp noen av eller alle de koblede kontoene dine, må du følge prosessen for kontooppsigelse for hver enkelt tjeneste eller konto du vil si opp. Det er ikke mulig å si opp noen av eller alle de koblede kontoene dine ved bare å kontakte ett selskap i Sony-gruppen. Hvert selskap i Sony-gruppen kan bare behandle oppsigelseshenvendelser for sine egne tjenester.

  • 5. Internasjonal overføring av personopplysningene dine

    Hvordan overfører Sony Mobile personopplysninger om deg til andre land? Sony Mobile er en del av Sony-gruppen, som er en global organisasjon. Personopplysningene dine (inkludert informasjon om de koblede kontoene dine – du finner mer informasjon om koblede Sony-kontoer i del 4 ovenfor) kan for formålene som beskrives i denne personvernerklæringen, bli overført til selskaper i Sony-gruppen (inkludert tjenesteleverandører som opererer på deres vegne) og andre tredjeparter i land som ikke har lover om databeskyttelse på samme nivå som landet der du befinner deg. Sony Mobile bruker en rekke juridiske mekanismer, inkludert EUs standard avtaleklausuler for å sikre at rettighetene dine og beskyttelsen din reiser sammen med dataene. Dette er grunnen til at disse selskapene i Sony-gruppen (og deres autoriserte databehandlere) overholder Sony Mobiles interne retningslinjer angående behandling av personopplysninger, som overholder de viktigste prinsippene for databeskyttelse når det gjelder rimelig håndtering av personopplysninger og sikring av tilstrekkelige beskyttelsesnivåer for personopplysninger.

    6. Markedsføringskommunikasjon og hvordan du endrer innstillingene dine

    Hvordan bruker Sony Mobile personopplysningene dine til å sende deg henvendelser, og hvordan kan du endre markedsføringspreferansene dine?

    1. Markedsføringskommunikasjon
    2. Når du oppgir kontaktinformasjon til oss, for eksempel når du kjøper et produkt, kontakter kundestøtte eller oppretter en konto for en av tjenestene våre, kan du få mulighet til å registrere deg for å motta (eller i enkelte tilfeller angi at du ikke ønsker å motta) ulike nyhetsbrev og annen kommunikasjon fra Sony Mobile og/eller andre selskaper i Sony-gruppen. Denne kommunikasjonen kan for eksempel omfatte informasjon om de nyeste produktene og tjenestene fra Sony, inkludert oppgraderinger og spesialtilbud som kan være interessante for deg. Du kan endre markedsføringspreferansene dine når som helst: a. Hvis du vil stoppe abonnementet via en e-post du har mottatt, følger du koblingen og/eller instruksjonene for dette som (vanligvis) finnes nederst i e-posten. Du må imidlertid være oppmerksom på følgende: b. Hvis du bruker mer enn én e-postadresse til å handle hos eller kontakte Sony Mobile, må du stoppe abonnementene for hver enkelt e-postadresse. c. Denne fremgangsmåten stopper bare e-postabonnementer. Du må stoppe abonnementer på andre typer markedsføringskommunikasjon hver for seg. d. Hvis du har registrert deg i apper eller tjenester fra Sony og har din egen konto, kan det hende at du kan logge på og endre preferansene dine for markedsføringskommunikasjon i kontoinnstillingene. e. For å håndtere andre typer kommunikasjon, for eksempel push-varslinger i apper, kan du gå til de spesifikke innstillingene for appen og utføre endringene.

    3. Kundeprofiler
    4. Som beskrevet ovenfor kan vi opprette brukergruppeprofiler eller segmentere data for å få en bedre forståelse av kundene våre og på andre måter skape anonym aggregert statistikk om bruken av nettstedene, produktene, tjenestene og lojalitetsprogrammene våre. Denne behandlingen er basert på vår rettmessige interesse for å forstå kundene våre bedre, og for å levere produkter og tjenester som dekker dine behov på en bedre måte. Vi kan også koble sammen eller kombinere personopplysninger for å gi deg bedre, personlig tilpasset service, innhold, markedsføring og annonser. Når vi bruker kundeprofiler til direkte markedsføringsformål, har du rett til å motsette deg denne typen behandling av personopplysninger akkurat når du vil.

    5. Viktig informasjon og tjenestemeldinger
    6. Av og til kan vi sende deg viktig informasjon (blant annet via tekstmelding, push-varsler eller e-post) angående programvareoppdateringer, endringer i vilkår og/eller annen kommunikasjon eller andre varsler som kreves for at vi skal kunne oppfylle juridiske og kontraktsmessige forpliktelser om å levere garantitjenester eller tjenester for reparasjon etter salg.  Denne viktige produkt- og/eller tjenestekommunikasjonen påvirkes ikke av preferansene dine for markedsføringskommunikasjon.

    7. Sikkerheten til personopplysningene dine

    Hvordan beskytter Sony Mobile personopplysningene dine, og hva kan du gjøre for å beskytte deg?

    • Hva vi gjør for å beskytte personopplysningene dine Selv om Sony Mobile ikke kan garantere at uautorisert tilgang aldri kommer til å inntreffe, kan du være trygg på at Sony Mobile, med egnet teknologi og gjennom interne prosedyrer, legger mye arbeid i å hindre uautorisert tilgang til personopplysningene dine og sikre at de er trygge. Vi tar flere forholdsregler for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, bruk eller endring samt ulovlig ødeleggelse og deling, blant annet følgende:
      • Bruk av SSL-kryptering (Secure Sockets Layer) ved innsamling eller overføring av sensitive personopplysninger, for eksempel kredittkortinformasjon (SSL-kryptering er utformet slik at dataene ikke kan leses av andre enn oss)
      • Begrensing av tilgang til personopplysningene vi samler inn om deg (for eksempel er personopplysningene dine bare tilgjengelig for personell som trenger dem for å utføre forretningsaktiviteter)
      • Bruk av fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak i tråd med bransjens standarder
    • Hva bør du tenke på når det gjelder å dele innhold og koblinger via Sony Mobiles apper?
      • Vær oppmerksom på at mottakerne av innholdet og koblingene du deler via Sony Mobiles apper og tjenester, kan videresende dem til andre. Du bør alltid vise forsiktighet når du bruker slike apper og tjenester.
      • Vi ber brukerne våre om selv å ta ansvar for å beskytte personvernet sitt på nettet samt respektere andres personvern. Deltakere i fellesskap, fora og meldingstavler har ikke lov til å oppgi informasjon som identifiserer dem, bortsett fra deres egne nett-ID-er.
      • Det er forbudt å oppgi telefonnumre, adresser, alder eller annen informasjon som kan identifisere andre og krenke personvernet deres. Det er også forbudt å oppfordre eller be brukere om å offentliggjøre informasjon som kan identifisere dem.
    • Hva du bør gjøre for å beskytte personopplysningene dine Ved bruk av Internett er den generelle anbefalingen at enkeltpersoner utviser stor forsiktighet med brukerkontoer og følger noen grunnleggende regler:
      • Ikke bruk trivielle passord (for eksempel enkeltord som finnes i ordbøker).
      • Ikke bruk samme passord for flere kontoer.
      • Bruk svært lange passord (minst ti tegn, men helst mye lengre).
      • Bruk passord som inneholder en kombinasjon av store og små bokstaver, tall og spesialtegn, for eksempel $%^ og &.
      • Oppbevar passordene på et sikkert sted (ikke skriv dem ned eller del dem med andre), og endre dem med jevne mellomrom.
    • Gjelder denne personvernerklæringen også eksterne nettsteder som besøkes når brukerne klikker på koblinger på nettstedene våre?
      • Noen av nettstedene våre kan inneholde koblinger til andre eksterne nettsteder som ikke drives av Sony Mobile, blant annet nettsteder som drives av andre selskaper i Sony-gruppen.
      • Sony Mobile forsøker å kun koble til nettsteder som deler Sony Mobiles høye standard og respekt for personvern. Vi er ikke ansvarlig for innholdet, sikkerheten eller personvernpraksisen på disse eksterne nettstedene. Vi oppfordrer på det sterkeste til at du leser personvernerklæringene og retningslinjene for infokapsler på disse eksterne nettstedene for å finne ut hvordan personopplysningene dine kan bli brukt

    8. Infokapsler og sporing

    Hva er infokapsler, og hvordan brukes de? Nettstedene våre bruker bransjeteknologier, for eksempel infokapsler, for å samle inn informasjon om bruken av nettstedene våre og e-postkommunikasjon. Disse teknologiene kan for eksempel fortelle oss hvem som klikket på nøkkelelementer (for eksempel koblinger eller grafikk) på et nettsted eller i en e-postmelding, og gjenkjenne nettleseren din neste gang du besøker nettstedet vårt. Infokapsler gir oss mulighet til å tilpasse opplevelsen din slik at den stemmer bedre overens med interessene og preferansene dine, og til ganske enkelt å gjøre det lettere for deg å logge på og bruke tjenestene våre. I de fleste nettlesere kan du slette infokapsler fra harddisken på datamaskinen, blokkere godkjenning av dem eller motta en advarsel før en infokapsel lagres. Men hvis du blokkerer eller sletter infokapsler, kan vi ikke gjenopprette eventuelle preferanser eller tilpasningsinnstillinger du har angitt tidligere, og vi får begrenset mulighet til å personliggjøre opplevelsen. Vennligst les instruksjonene i nettleseren for å finne ut mer om disse funksjonene. Du finner mer informasjon om bruken av infokapsler i retningslinjene for infokapsler. Nettleserinnstillingene kan gi deg tillatelse til å sende et såkalt «ikke spor»-signal automatisk til nettsteder og Internett-tjenester som du besøker. Sony Mobile endrer for tiden ikke praksis når selskapet mottar et «ikke spor»-signal. Mer informasjon er tilgjengelig på https://www.allaboutdnt.com. Vær også oppmerksom på at tredjeparter kan samle inn personopplysninger om aktiviteten din på nettet over tid og på tvers av ulike nettsteder, når du besøker nettstedene våre eller andre nettsteder og nettbaserte tjenester.

    9. Tilgang til personopplysningene dine og rettighetene dine

    Hvordan får du tilgang til personopplysningene dine, og hvilke rettigheter har du? Du har rett til å få tilgang til personopplysningene vi lagrer om deg. Hvis du mener at personopplysningene er feil eller ufullstendige, har du retten til å be oss om å korrigere eller slette den. Du kan også be oss om å oppdatere eller endre personopplysninger når som helst. Du har rett til å motsette deg visse typer behandling, f.eks. markedsføring. Du har også rett til å databærbarhet, dvs. retten til å motta personopplysningene dine i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format, og overføre personopplysninger til en annet behandlingsansvarlig. Du må forstå at hvis du ber oss om å fjerne personopplysningene dine, er det ikke sikkert du kan bruke alle våre produkter og tjenester. Visse personopplysninger er strengt nødvendig for oss å dekke formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Sony Mobile kan også måtte beholde noen personopplysninger i henhold til gjeldende lovverk, og i slike tilfeller har du kanskje ikke rett til å fjerne dem. Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss i henhold til anvisningene i del 13, Kontakt oss, nedenfor. Det kan hende at du blir bedt om å fremlegge identifikasjonsbevis, slik at vi kan verifisere at forespørselen kommer fra deg. I henhold til gjeldende lov, forbeholder vi oss retten til å kreve et gebyr (underlagt eventuelle gebyrtak som kreves av gjeldende lov) for kontroll av personopplysningene dine som oppbevares av oss. Hvis du tror Sony Mobile ikke håndterer personopplysningene dine på riktig måte, har du rett til å klage til det nasjonale datatilsynet eller tilsvarende instanser.

    10. Oppbevaring av personopplysninger

    Hvor lenge vil Sony Mobile beholde personopplysningene dine? Vi beholder personopplysningene dine kun så lenge det er nødvendig for de ulike formålene angitt i del 2 ovenfor, eller for å overholde gjeldende lover og forskrifter for den obligatoriske oppbevaringen av enkelte typer personopplysninger relatert til kundene våre og/eller kommersielle transaksjoner med dem. Hvis personopplysninger som oppbevares av oss, ikke lenger er nødvendige for noen av formålene angitt i del 2 ovenfor, forplikter vi oss til innen rimelighetens grenser å ta i bruk tiltak for å makulere eller avidentifisere alle personopplysninger etter en rimelig tidsperiode. Hvis du er bekymret for at vi ikke har overholdt de juridiske rettighetene eller gjeldende personvernlovgivning, kan du kontakte det lokale datatilsynet ditt.

    11. Barns personvern

    Hva gjør Sony Mobile angående personopplysningene til barn? Sony Mobile anser alle under 16 år for å være barn. Vi vil aldri bevisst søke etter eller samle inn personopplysninger fra eller om barn i strid med gjeldende lover og regler. Hvis Sony Mobile får vite at personopplysninger som er sendt inn til oss, er relatert til et barn og er i strid med gjeldende lover og regler, vil Sony Mobile innen rimelighetens grenser iverksette følgende tiltak:

    • Slette disse personopplysninger fra arkivene så snart som mulig
    • Sikre, der sletting ikke er mulig, at disse personopplysningene ikke brukes videre til noe formål eller utleveres videre til en tredjepart

    Alle foreldre eller verger som har spørsmål om håndteringen vår av personopplysninger knyttet til barna deres, kan kontakte oss ved å følge anvisningene som er angitt i del 13, Kontakt oss, nedenfor.

    12. Lokale eller landsspesifikke merknader

    Finnes det noen lokale eller regionale forskjeller i hvordan Sony Mobile håndterer personopplysninger? Merknad om personvernrettigheter for innbyggere i California Innbyggere i California har rett til å motta følgende: a) informasjon som identifiserer alle eksterne selskaper som Sony Mobile i løpet av det siste året har sendt personopplysninger som angår deg og som er relatert til direkte markedsføring, og b) en beskrivelse av hvilke kategorier de utleverte personopplysningene tilhører. Send en e-post med forespørselen din til oss ved hjelp av informasjonen som er angitt i avsnitt 13 nedenfor. B. Merknad for innbyggere i Australia Når det gjelder del 5 ovenfor, «Internasjonal overføring av personopplysningene dine», vil vi utlevere personopplysningene dine til parter i en rekke land, blant annet Singapore, New Zealand, USA, Japan, Storbritannia, Sverige, Irland og Belgia. Fra tid til annen må vi utlevere personopplysningene dine til parter i andre land som ikke er på denne listen. Dette vil være enkelttilfeller eller på ad hoc-basis og for det formålet som vi samlet inn personopplysningene dine for. Klager: Hvis du er redd for at vi ikke har overholdt de juridiske rettighetene eller gjeldende personvernlover, kan du klage internt via klageprosessen vår. Du kan eventuelt sende en formell klage til Office of the Australian Information Commissioner (www.oaic.gov.au) (som er tilsynsorganet som er ansvarlig for personvern i Australia). Vi håndterer klager på følgende måte: Trinn 1: Gi oss beskjed Hvis du ønsker å fremme en klage, kan du gi beskjed til oss ved å kontakte vår PIM-ansvarlige på Australia.privacy.sonymobile@sony.com eller ved å følge anvisningene som er angitt i del 13, Kontakt oss, nedenfor. Trinn 2: Gjennomgang av klagen Klagen din blir gjennomgått av vår PIM-ansvarlige. Du vil få skriftlig svar på klagen din innen rimelig tid. Trinn 3: Kontakt OAIC Vi forventer at prosedyrene våre sikrer at klagen din behandles raskt og på en rettferdig måte. Hvis du imidlertid ikke blir fornøyd, kan du også kontakte Office of the Australian Information Commissioner på følgende måte: Office of the Australian Information Commissioner (OAIC) Klager må fremlegges skriftlig Tlf: 1300 363 992 Adresse: Director of Compliance Office of the Australian Information Commissioner GPO Box 5218 Sydney NSW 2001 Nett: oaic.gov.au C. Merknad for innbyggere i New Zealand Ingenting heri skal begrense rettighetene til kundene i henhold til Privacy Act av 1993. Vi følger opp og besvarer alle instruksjoner angående dataene dine og forespørsler fra deg så raskt som mulig. D. Merknad for innbyggere i Malaysia

    I lys av implementeringen av Personal Data Protection Act 2010 («loven») anerkjenner Sony Mobile behovet for å behandle alle personopplysninger som er innhentet, på en lovlig og forsvarlig måte. Det juridiske ansvaret for overholdelse av loven, ligger hos Sony Mobile, som er «databrukeren» i henhold til loven. Ansvaret for overholdelse av denne personvernerklæringen og loven ligger hos alle ansatte i Sony Mobile. Når Sony Mobile må samle inn personopplysninger, må Sony Mobile og alle ansatte overholde kravene i denne personvernerklæringen og loven. I kontekst av loven defineres «behandling» som innsamling, registrering, oppbevaring eller lagring av personopplysninger som blant annet inkluderer NRIC-numre, hjemmeadresse og kontaktinformasjon. Et datasubjekt har rett til å gjøre følgende i henhold til loven:

    • be om tilgang til personlige data som er arkivert for enkeltpersonen, og få vite formålet for bruken av de personlige dataene og til hvem dataene er utlevert eller kan utleveres til
    • forhindre databehandling som kan føre til skade eller andre uheldige situasjoner
    • iverksette rimelige tiltak for å stanse bruken av, rette opp i, slette og/eller bli kvitt feilaktige personopplysninger
    • trekke tilbake samtykket som er gitt til Sony Mobile

    Enhver enkeltperson som har til hensikt å utøve de ovennevnte rettighetene eller har spørsmål om denne personvernerklæringen, må levere en skriftlig forespørsel til Sony Mobile på Malaysia.privacy.sonymobile@sony.com eller ved å følge anvisningene som er angitt i del 13, Kontakt oss, nedenfor. Sony Mobile kan vanligvis besvare slike spørsmål og/eller forespørsler innen 30 dager.

    E. Merknad for innbyggere i Singapore

    Sony Mobile samler inn, bruker, utleverer, behandler og håndterer personopplysninger som er underlagt Personal Data Protection Act 2012 (No. 26 of 2012) («loven»). Les denne personvernerklæringen nøye. Ved å besøke nettstedet vårt, bruke tjenester fra Sony, registrere deg for produkter og tjenester fra Sony, sende inn informasjon til oss eller på annen måte vise ditt samtykke til dette, angir du at du har godtatt betingelsene i disse retningslinjene for databeskyttelse. «Personopplysninger» betyr alle data, sanne eller feilaktige, som kan knyttes til en bestemt identifiserbar enkeltperson, uansett om denne enkeltpersonen er identifiserbar ut fra selve dataene eller fra annen informasjon som er tilgjengelig for Sony Mobile. Personopplysninger omfatter de personopplysningene som samles inn, brukes, utleveres, behandles og håndteres i henhold til denne personvernerklæringen. Hvis du (a) har spørsmål eller tilbakemeldinger knyttet til personopplysningene dine eller personvernerklæringen vår, (b) ønsker å trekke tilbake samtykket til all bruk av personopplysningene som beskrevet i denne personvernerklæringen eller på annet vis, eller (c) ønsker å få tilgang til eller korrigere arkivene med personopplysningene, kan du kontakte Sony Mobile på følgende måter:

    Sony Mobile Communications International AB, Singapore Branch 2 International Business Park, #01-10 Tower One, The Strategy Singapore 609930 Sony Mobile kan vanligvis besvare slike spørsmål og/eller forespørsler innen 30 dager. Hvis du trekker tilbake samtykket til deler av eller all bruken av personopplysningene dine, er det, avhengig av innholdet i forespørselen, ikke sikkert at Sony Mobile kan fortsette å levere sine produkter og/eller tjenester til deg.

    13. Kontakt oss

    Hvordan kan du kontakte Sony Mobile angående personopplysningene dine? Hvis du trenger mer hjelp eller ønsker å legge til en kommentar, kan du kontakte oss på nettet eller gjennom: Data Protection Officer Sony Mobile Communications AB 221-88 Lund, Sverige https://www.sonymobile.com/no/legal/privacy/