Auta meitä parantamaan verkkosivustoamme
Osallistu asiakaskyselyymme ja arvioi käyntisi.

Viiteen lyhyeen kysymykseen vastaaminen kestää vain muutaman minuutin. Aloita kysely napsauttamalla Aloita kysely -painiketta käyntisi lopuksi.

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

    Sony Mobilen tietosuojakäytäntö

    Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi toukokuussa 2018. Aiemmat tietosuojakäytännöt on arkistoitu tänne

    Yleiskatsaus

    Yksityisyytesi ja luottamuksesi ovat meille tärkeitä. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, minkä tyyppisiä henkilötietoja ja dataa (tästä eteenpäin ”henkilötiedot”) voimme kerätä ja säilyttää, kuinka näitä henkilötietoja käytetään ja kenelle niitä jaetaan. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, voit ottaa yhteyttä tämän käytännön lopussa annetuilla tavoilla.
    Sony Mobile Communications AB (tästä eteenpäin ”Sony Mobile” tai ”me”) on Sony Mobile -konsernin yritys, joka toimii rekisterinpitäjänä kaikissa sellaisissa tapauksissa, joissa Sony Mobile kerää henkilötietojasi käyttäessäsi saatavillasi olevia Sony Mobile -tuotteita, -palveluita, -sovelluksia, -verkkosivustoja (mukaan lukien verkkokauppoja) ja yhteyskeskuksia. Sony Mobile vastaa siitä, että henkilötietojasi käytetään tämän Käytännön mukaisesti.
    Tuotteemme ja palvelumme muuttuvat jatkuvasti. Tätä tietosuojakäytäntöä sovitetaan niin, että se kuvailee tarkasti, mitä henkilötietoja käsittelemme, miten sitä käsittelemme ja kenen kanssa jaamme henkilötietoja ja sen, toimitaanko näin sovellettavissa laeissa tapahtuneiden muutosten vai lainmukaisten liiketoimintatarkoitusten toteuttamiseksi. Jos tähän käytäntöön tehdään muutoksia, muutamme viimeisimmän päivityksen päivämäärää (ks. yläreuna) ja päivitämme tätä sivua. Jos teemme oleellisia muutoksia, annamme siitä tiedon joko sivustollemme lisätyllä ilmoituksella tai ilmoittamalla sinulle muutoksista suoraan. Tarkista tekemämme muutokset ajoittain.
    Huomaa, että muut Sony-konsernin yritykset vastaavat muihin Sony-tuotteisiin ja -palveluihin liittyvien henkilötietojen käsittelystä. Näillä Sony-konsernin yrityksillä voi olla omia tietosuojakäytäntöjään, jotka ovat yleisesti saatavilla kyseisten tuotteiden ja palveluiden verkkosivuilla. Laajenna osio napsauttamalla kyseisen osion otsikkoa:

    1. Keräämämme henkilötiedot
    2. Miten Sony Mobile käyttää sinua koskevia henkilötietoja
    3. Sinua koskevien henkilötietojen jakaminen
    4. Yhdistetyt Sony-tilit (Yksi sisäänkirjautuminen)
    5. Henkilötietojesi kansainväliset siirrot
    6. Markkinointiviestintä
    7. Henkilötietojesi suojaaminen
    8. Evästeet ja seuranta
    9. Pääsy henkilötietoihisi ja oikeutesi
    10. Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin
    11. Lasten tietosuoja
    12. Paikalliset ja maakohtaiset ilmoitukset
    13. Ota yhteyttä

    1.Keräämämme henkilötiedot

    Mitä henkilötietoja Sony Mobile kerää ja mistä nämä henkilötiedot tulevat Sony Mobile voi kerätä sinua koskevia henkilötietoja monilla eri tavoilla, jotka on kuvailtu alla. Ole varovainen lähettäessäsi henkilötietoja meille, erityisesti täyttäessäsi vapaatekstikenttiä tai ladatessasi sisältöä, asiakirjoja ja muuta materiaalia. Eräät palveluistamme ovat automatisoituja emmekä välttämättä huomaa, jos annat meille vääriä tai arkaluoteisia henkilötietoja. Voit ottaa meihin milloin tahansa yhteyttä ja pyytää korjaamaan virheelliset tiedot (ks. kohta 13 alla). A. Meille antamasi henkilötiedot Ollessasi yhteydessä Sony Mobileen sinua voidaan pyytää antamaan meille sinua koskevia henkilötietoja. Esimerkki:

    • Jotkut sovelluksemme tai palvelumme edellyttävät tilin luomista. Kun luot tilin/tilejä, voimme pyytää sinua antamaan erilaisia henkilötietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi, sijaintisi, yhteystietosi, tiettyjä sovelluksia tai palveluita varten käyttämäsi laitteen tunnuksen, mielenkiinnon kohteet, tili- ja markkinointiasetukset sekä nykyisen mobiiliverkko-operaattorisi
    • Kun teet ostoja, rekisteröidyt, lähetät laitteen korjattavaksi tai palautat tuotteen valtuutettujen kanaviemme kautta, voimme pyytää sinulta henkilötietoja, kuten yhteystietosi, kyseiseen tuotteeseen liittyvän laitetunnuksen, toimituspäivän sekä ostopaikan ja maksutiedot
    • Kun pyydät neuvoja asiakaspalvelukeskuksiltamme (millä tahansa keinolla, kuten kirjeitse, verkkosivuston/sivustojen kautta, tukifoorumilla, puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai sosiaalisen median kanavalla), voimme tallentaa asiakaspalvelupuhelut ja säilyttää kyseistä yhteydenpitoa koskevia henkilötietoja, mikäli sovellettava laki sen sallii. Voimme kerätä esim. nimesi, ostamasi tuotteen/tuotteet, yhteydenoton syyn, asianmukaisen tuotteen/tuotteiden laitetunnuksen/-tunnukset sekä antamamme ohjeet. Näin voimme seurata asiakaspalvelutapahtumien ratkaisuja ja hyödyntää tapauksia asiakaspalvelijoiden koulutuksessa
    • Kun liityt ja/tai osallistut kanta-asiakasohjelmiimme, voimme kerätä henkilötietoja ohjelman käytöstä ja saamistasi palkinnoista
    • Kun käyt jälleenmyynnin tai korjauspalveluiden toimipisteessä, valvontakamerat voivat tallentaa kuvasi
    • Kun käyt julkisessa tapahtumassamme, kuten messuilla tai näyttelyssä, tai osallistut tutkimuksiimme, kilpailuihimme tai arpajaisiimme, voimme pyytää henkilötietoja, kuten käyntikorttisi, nimesi, yhteystietosi, kiinnostuksenkohteesi ja markkinointitietosi
    • Kun käytät sovelluksiamme ja palveluitamme tai muita alustoja, saatamme saada lähettämääsi sisältöä, kuten tuotearvosteluja, kommentteja, valokuvia ja foorumille lähetettyjä viestejä tai tietoja kiinnostuksenkohteistasi ja asetuksistasi, jotka kerrot meille esimerkiksi valitessasi haluamiasi palveluita. Puheentunnistuksen sisältävien sovellusten käyttö saattaa edellyttää, että voimme käyttää joitain laitteellasi olevia henkilötietoja ja tallentaa puhettasi
    • Kun ilmoitat kiinnostuksen kohteesi ja asetuksesi internetiä hyödyntävän tuotteen tai palvelun määrityksen yhteydessä

    B. Keräämämme henkilötiedot käyttäessäsi sivustojamme, tuotteitamme, palveluitamme ja sovelluksiamme Jotta voisimme kehittää käyttäjäkokemusta entistä paremmaksi, jotkut verkkosivuistamme, internetin kautta käytettävistä tuotteistamme sekä sovelluksistamme ja palveluistamme toimittavat Sony Mobilelle henkilötietoja siitä, miten käytät niitä. Esimerkkejä:

    • Tiedot käyttömalleistasi, katselemasi ja käyttämäsi sisältö (mukaan lukien mainokset), kuten henkilötiedot palveluista ja sovelluksista, joita käytät laitteessa palveluiden muokkaamiseksi omien tarpeidesi mukaisiksi. Kun esimerkiksi käytät verkkosivustojamme, voimme kerätä käynnistäsi henkilötietoja, kuten selainohjelmistosi, katselemasi sivut ja napsauttamasi tai ostoskoriin lisäämäsi kohteet
    • Palvelun, tuotteen tai palvelimen lokit, joissa on teknisiä henkilötietoja palvelun, tuotteen tai verkkosivuston käytöstä, kuten IP-osoitteesi, laitetunnus, verkkotunnus, laitteen ja sovelluksen asetukset, virheet ja laitteistotoiminta. Voimme käyttää IP-osoitettasi määrittääksemme sijaintisi/asuinmaasi
    • Laitteen tiedot, kuten laitetunnus, sekä henkilötiedot siitä, missä laitteesi sijaitsee fyysisesti. Kun esimerkiksi käytät geopaikannuspalvelua tai -sovellusta, ja olet hyväksynyt sijaintisi jakamisen. Laitteesi tunnus kerätään myös ladatessasi ohjelmistopäivityksen
    • Yksiselitteisellä suostumuksellasi voidaan toimittaa henkilötietoja, jotka liittyvät fyysiseen käyttäytymiseesi tai terveyteesi sekä biometrisia tietoja, kuten äänitunnistustiedot, sormenjälki tai kasvonpiirteet
    • Puheentunnistuksen ja lausahdusten tiedot puhekomentosovellusta käytettäessä. Tällaiset tiedot voidaan lähettää tekniikkakumppaneillemme
    • Tiedot yhdistetyistä Sony-tileistäsi ja siitä, milloin ja miten olet käyttänyt niitä (lue lisää yhdistetyistä Sony-tileistä jäljempänä kohdasta 4)

    C. Sosiaalisista verkostoista keräämämme henkilötiedot Jos käytät sosiaalisen verkoston ominaisuuksiamme, sivujamme tai liitännäisohjelmia, tai jos käytät tuotteitamme tai palveluitamme, jotka sallivat yhteyden sosiaalisiin verkostoihin, voimme saada tällaiseen käyttöön liittyviä henkilötietoja. Esimerkki:

    • Jos kirjaudut verkkosivustollemme, sovelluksiimme tai palveluihimme sosiaalisen verkoston tilisi avulla, voimme saada sosiaalisen verkoston profiilisi perustiedot. Saamamme perustiedot voivat vaihdella sosiaalisen verkoston tietosuoja-asetustesi mukaan. Tavallisesti ne sisältävät sosiaalisessa verkostossa käyttämäsi tunnuksen, nimen, profiilikuvan, sukupuolen ja kielialueen. Voimme saada profiilistasi myös muita henkilötietoja, jos annat meille luvan käyttää sitä
    • Jos napsautat tykkää-, +1- tai twiittauspainiketta tai vastaavaa painiketta jossakin verkkosivustossamme tai palvelussamme, voimme tallentaa tiedon tästä tapahtumasta. Lisäksi katselemasi sisältö saatetaan julkaista sosiaalisen verkoston profiilissasi tai uutisvirrassasi. Voimme saada henkilötietoja myös muusta toiminnasta tämän julkaistun sisällön parissa (jos esimerkiksi yhteyshenkilösi napsauttavat julkaistun sisällön sisältämää linkkiä), ja voimme yhdistää toiminnan sinusta tallentamiimme tietoihin
    • Jos tykkäät, annat +1-merkinnän tai teet vastaavan toiminnon sosiaalisen verkoston sivuillamme, voimme saada henkilötietoja sosiaalisen verkoston profiilistasi riippuen sosiaalisen verkoston tilisi tietosuoja-asetuksista

    Saat lisätietoja siitä, miten voit hallita pääsyä sosiaalisen verkoston profiiliisi, lukemalla sosiaalisen verkoston sivustolla olevan tietosuojakäytännön ja muut ohjeet. D. Voimme kerätä henkilötietoja myös julkisesti saatavilla olevista lähteistä ja kolmansilta osapuolilta. Esimerkkejä:

    • Kun ostat meiltä tuotteita, voimme suorittaa luotto- ja taloustarkistuksia varmistaaksemme, että maksua ei suoriteta petoksen avulla ja että luottotietosi ovat kunnossa.
    • Jos ostat tuotteita tai palveluita Sony Centeristä, mobiiliverkko-operaattorilta tai muulta jälleenmyyjältä, voimme saada tiettyjä tietoja jälleenmyyjän kautta suorittamastasi ostoksesta, kuten IMEI-koodisi, yhteystietosi ja ostoajankohdan
    • Voimme myös saada henkilötietoja sinusta muilta Sony-konsernin yrityksiltä, joihin olet yhteydessä. Tämä voi tapahtua erityisesti yhdistäessäsi tiettyjen Sony-konsernin palveluiden tilisi (lue lisää yhdistetyistä Sony-tileistä jäljempänä kohdasta 4 Yhdistetyt Sony-tilit).

    2. Miten Sony Mobile käyttää henkilötietojasi

    • Miten Sony Mobile käyttää henkilötietojasi ja tällaisen tiedonkäsittelyn oikeusperusta Sony Mobile käyttää antamiasi tai keräämiään henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

    A. Palveluiden tarjoaminen

    • Kun käytämme henkilötietoja tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen, tietojen käsittely perustuu sinun ja Sony Mobilen väliseen sopimukseen. Voimme käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
      • pyytämäsi tuotteen tai palvelun tarjoamiseen, varmuuskopiointi- ja palautuspalvelu mukaan lukien
      • sellaisten ohjelmistopäivitysten tarjoamiseen, jotka voivat sisältää ensiarvoisen tärkeitä tietosuoja- ja toiminnallisuuskorjauksia, jotka parantavat laitteen ja sille tallennettujen henkilötietojen suojausta
      • hakujesi ja tietopyyntöjesi käsittelemiseen ottaessasi meihin yhteyttä ja pyytäessäsi tietoja Sony Mobilesta ja sen tuotteista ja palveluista
      • kassa-apupalvelun tarjoaminen. Kun käytät sovelluksiamme ja palveluitamme, kuten Xperia™-verkkokauppaa, tiedot ostamistasi tuotteista ja sähköpostiosoitteesi voidaan kerätä täyttäessäsi ostolomaketta. Jos et suorita ostosta, me ja/tai valtuutettu kumppanimme voi ottaa sinuun yhteyttä näiden tietojen avulla ja tarjota apua (jos sinulla oli esimerkiksi teknisiä ongelmia, jotka estivät sinua suorittamasta maksutoimenpiteen). Tämä on vapaaehtoinen palvelu. Voit valita, ettet saa ostostukipalvelumme sähköpostiviestejä kunkin tukiviestin alaosassa olevan linkin avulla

      B. Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen

      • Parannamme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti. Tämä käsittely perustuu tuotteiden ja palveluidemme kehitystä koskevaan oikeutettuun etuumme, asiakkaiden vaatimuksiin vastaamiseen, laadunvarmistukseen, henkilöllisyyden hallinnan kehittämiseen ja verkko- ja tietoturvan parantamiseen. Voimme käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
        • Käyttäjiä koskevien asiakastietokantojen luominen ja hallitseminen. Tietokannat voivat sisältää tilin perustietoja (kuten nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, yhteystietosi), laitteen tunnuksen (joka liittyy laitteeseen, jota käytät tiettyjen sovelluksien ja palveluiden käyttämiseen ja hankkimiseen), tuotteen tai palvelun käyttötiedot ja asiakkaan asetustiedot, joita tarjoat ajoittain. Osana jatkuvaa asiakkuussuhteen hallintaa voimme yhdistää useita tietokantoja tai muulla tavoin linkittää erillisiä tietokantoja, jotta voimme hallita tilejäsi tehokkaammin
        • Mielipiteesi kysyminen Sony Mobilen tuotteista ja palveluista sekä tuotetutkimusten tekeminen
        • olemassa olevien Sony Mobile -tuotteiden, -palveluiden ja -sovelluksien parantaminen ja kehittäminen sekä uusien tarjouksien, suosituksien, mainoksien ja muun viestinnän kehittäminen ja lisätietojen kerääminen asiakkaiden yleisistä ostosmieltymyksistä

        C. Markkinointi ja mainonta

        • Kun käytämme henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, käsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme, jotka koskevat asiakkaidemme tuntemista, Sony Mobilen uusimpia tuotteita ja palveluita koskevien ajantasaisten tietojen jakamista ja käyttökokemuksen personointia. Joissain tapauksissa markkinointi perustuu aikaisemmin antamaasi suostumukseen esim. markkinointiviestien vastaanottamiseksi. Saatamme käyttää keräämiämme henkilötietoja ja/tai meille jakamiasi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, esim. muilta Sony-konsernin yrityksiltä, joiden tuotteita, sovelluksia ja palveluita käytät. Saatamme erityisesti:
        • tarjota sinulle tuote- ja palvelupäivityksiä, uutiskirjeitä ja muuta tietoa olemassa olevista ja/tai uusista tuotteista ja palveluista postitse, sähköpostitse, puhelimitse, laitteen sisäisillä viesteillä, tekstiviesteillä tai muilla keinoilla, jos olet antanut tähän suostumuksesi tai jos sovellettava laki sallii sen
        • varmistaa, että hyödyt sinulle sopivista erikoistarjouksista ja kampanjoista
        • suorittaa arpajaisia, kilpailuja ja muita kampanjatarjouksia
        • luoda käyttäjäryhmäprofiileja, segmentoida tietoja tai luoda anonyymejä, koottuja tilastoja muulla tavoin verkkosivustojemme, tuotteidemme, palveluidemme ja asiakasohjelmiemme käytöstä. Voimme jakaa näitä tilastoja kolmansille osapuolille ja/tai julkisesti saataville
        • näyttää personoitua sisältöä, suosituksia ja mainoksia. Saatat havaita personointia käyttäessäsi Sony Mobile -tuotteita ja -palveluita, lähettäessämme sinulle markkinointiviestejä ja käydessäsi meidän tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, joilla esitetään meidän tai mainoskumppaneidemme mainoksia. Voit nähdä esimerkiksi verkkosivustollamme viime aikoina tarkastelemasi tuotteen mainoksen. Osa verkkosivustoillamme tai verkkomainonnassamme näkemistäsi muokkauksista käyttää meidän tai mainoskumppaneidemme määrittämiä evästeitä. Lue lisää evästekäytännöstämme. Joissakin tapauksissa sovelluksissamme ja palveluissamme voi olla erityisiä asetuksia, joiden avulla hallitaan muokattua sisältöä. Saat lisätietoja niistä tutustumalla kyseisen sovelluksen tai palvelun käyttöehtoihin
        • käyttää tuotearvosteluja, -kommentteja tai -sisältöä, jonka olet lähettänyt verkkosivustoillamme tai muissa palveluissa julkisesti esitettäväksi tai linkitettäväksi muualla, kuten omassa markkinoinnissamme, julkaistavaksi. Aina kun luot viestin tai ketjun tai vastaat niihin Sony Mobilen verkkofoorumissa, tämän foorumipalvelun tarjoamisen lisäksi voimme myös tallentaa foorumin nimen sekä viestin tai ketjun ajan ja päiväyksen ja tilitietosi. Teemme tämän ymmärtääksemme paremmin foorumiemme tyypillisiä käyttäjiä ja valitaksemme tai muokataksemme markkinointiviestintäämme sopimaan paremmin foorumitoimintaasi. Emme käytä foorumiviestiesi tai -ketjujesi varsinaista sisältöä markkinointiviestinnän lähettämiseen

        Jos haluat lisätietoja markkinointiviestinnästämme, asiakasprofiilien käytöstämme ja siitä, miten voit kieltäytyä niistä, katso osio 6.

      D. Petosten ehkäisy ja tutkinta

      • Sony Mobile voi käyttää henkilötietoja estääkseen petoksia ja tutkiakseen käytäntöjen väärinkäytöksiä. Saatamme esimerkiksi käyttää laitteen tietoja, esim. laitteen tunnusta tai tunnuksia, varmistaaksemme, ettei kampanjoihin liittyviä kuponkeja tai alennuksia lunasteta vilpillisin tavoin ja tarkistaaksemme, ettei maksuja tehdä vilpillisesti. Tässä tapauksessa henkilötietojen käsittely perustuu oikeutetun etumme mukaisesti petosten estämiseen ja etujen tarjoamiseen ainoastaan asiakkaillemme. Saatamme myös käyttää henkilötietoja noudattaaksemme soveltuvia lakeja, säädöksiä ja tuomioistuinten päätöksiä ja vastataksemme näiden toimijoiden laillisesti päteviin tietopyyntöihin. Saatamme käyttää henkilötietojasi, jos Sony-konsernin yritysten laillisten oikeuksien valvominen tai puolustaminen tai Sony-tuotteiden tai -palveluiden käyttöehtojen noudattaminen edellyttää sitä. Tässä tapauksessa käsittelyn oikeutus perustuu Sony Mobilen laillisiin velvollisuuksiin tai laillisten oikeuksiemme oikeutettuun puolustamiseen.

      E. Muut tarkoitukset

      • Voimme käyttää henkilötietojasi muihin tarkoituksiin:
      • työntekijöiden koulutukseen ja laadunvalvontaan, erityisesti liittyen asiakaspalvelutyöntekijöihimme puhelin-, sähköposti- ja muissa asiakaspalvelukeskuksissa. Käsittelyn oikeutus perustuu oikeutettuun etuumme, joka on asiakaspalvelumme laadun ja tehokkuuden varmistaminen
      • jos harkitsemme palkkaavaamme sinut otettuasi yhteyttä Sony Mobilen työnhakusivuston kautta. Tällainen käsittely perustuu suostumukseesi, ja annamme lisätietoja rekrytoinnissa tapahtuvasta tietojen käsittelystä rekrytointisivustoillamme
      • linkittääksemme tai yhdistääksemme edellä kuvatuista eri lähteistä keräämiämme henkilötietoja (mukaan lukien muilta Sony-konsernin yrityksiltä saatuja henkilötietoja, jotka koskevat muiden Sony-konsernin tuotteiden ja palveluiden käyttöä). Tämä käsittely perustuu oikeutettuun etuumme tarjota parempia asiakaskokemuksia ja parempaa asiakaspalvelua. Henkilötiedot voidaan linkittää yksilölliseen tunnisteeseen, kuten evästeeseen tai tilin numeroon (erityisesti, kun yhdistät Sony-tilejä; lue lisää yhdistetyistä Sony-tileistä alta osiosta 4). Voimme myös yhdistää kaksi tai useampia tietokantoja yhdeksi asiakastietokannaksi. Voimme linkittää tai yhdistää henkilötietoja puolestasi ja/tai sinun eduksesi (esimerkiksi voidaksesi rekisteröityä helpommin uuteen palveluun), jotta voimme tarjota saumattomampaa asiakastukea ottaessasi meihin yhteyttä ja tarjotaksemme parempia, henkilökohtaisia palveluita, sisältöä, markkinointia ja mainoksia. Saat lisätietoja asiakasprofiilien käytöstämme osiosta 6 (alla).

    3. Sinua koskevien henkilötietojen jakaminen

    Miten sinua koskevia henkilötietoja jaetaan Sonyn sisäisesti ja kolmansille osapuolille A. Miten Sony Mobile jakaa henkilötietoja Yleensä Sony Mobile ei paljasta sinua koskevia henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Tästä on kuitenkin seuraavat poikkeukset:

    • Muut Sony-konsernin yritykset Voimme paljastaa sinuun liittyviä henkilötietoja, kuten tilin perustietoja (kuten nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, yhteystietosi), laitteen tunnuksen (joka liittyy laitteeseen, jota käytät tiettyjen sovelluksien ja palveluiden käyttämiseen ja hankkimiseen), tuotteen tai palvelun käyttötiedot ja asiakkaan asetustietoja, joita tarjoat ajoittain, muille Sony-konsernin yrityksille seuraavissa tilanteissa
      • Käytät muiden Sony-konsernin yritysten tuotteita tai palveluja ja olet aiemmin jakanut niille henkilötietojasi. Tällaisissa tapauksissa voimme yhdistää kaikki Sonyn tiedot sinusta ja käyttää niitä tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.
      • olemme pyytäneet kyseisiä Sony-konsernin yrityksiä tarjoamaan tietojenkäsittelypalveluita meille (ja kyseiset Sony-konsernin yritykset käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja noudattavat sovellettavia luottamuksellisuus- ja tietosuojausvelvoitteita) tai
      • käytät Sony Mobilen laitteita ja/tai sovelluksia tai palveluita käyttääksesi, hankkiaksesi tai ladataksesi sisältöä, palveluita, sovelluksia tai tuotteita, jotka ovat muiden Sony-konsernin yritysten julkaisemia, kehittämiä, tukemia tai tarjoamia. Nämä yritykset voivat yhdistää näitä henkilötietoja muihin sinusta tallentamiinsa tietoihin. Elleivät yritykset toimita sinulle omaa tietosuojakäytäntöään, ne voivat käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä selitettyihin tarkoituksiin. Jos sinulla on useita tilejä Sony-konsernin eri yrityksissä, kyseiset Sony-konsernin yritykset voivat myös jakaa henkilötietoja meille omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti, tai
      • Sony Mobile siirtää osan liiketoiminnastaan toiselle Sony-konsernin yritykselle
    • Sonyn myymälät Jos päätät ostaa Sony Mobile -tuotteita tai -palveluita Sony-myymälästä (kivijalkamyymälästä, verkkosivujemme kautta tai puhelimitse), Sony Mobile voi jakaa ostotietosi kyseiselle Sony-myymälälle. Ostotietosi voidaan yhdistää muihin tietoihin, joita Sony-myymälällä on sinusta asiakkaana, kuten tietoihin muista tekemistäsi ostoksista.
    • Palveluntarjoajamme Voimme käyttää muiden Sony-konsernin ja/tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajia tarjoamaan tiettyjä tietojenkäsittelypalveluita meille (toimimaan valtuutettuina tietojenkäsittelijöinämme). Esimerkkejä valtuutetuista tietojenkäsittelijöistä voivat olla laskutus- ja käsittelykumppanit sekä tietojen analysoijat, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme yllä mainittuja tarkoituksia varten. Voimme esimerkiksi käyttää kolmannen osapuolen tarjoamia palveluita sisällön räätälöimiseen, tilauksien täyttämiseen, pakettien toimittamiseen, postin ja sähköpostien lähettämiseen, tekstiviestien lähettämiseen, markkinointiavun tarjoamiseen, luottokorttimaksujen käsittelemiseen sekä petostarkistuspalvelun, varmuuskopiointipalvelun ja asiakaspalvelun tarjoamiseen.

    Toimiessaan valtuutettuina tietojenkäsittelijöinämme palveluntarjoajamme (mukaan lukien Sony-konsernin yritykset) käsittelevät tietoja vain ohjeidemme ja tämän käytännön mukaisesti sekä noudattaen sovellettavia luottamuksellisuus- ja tietosuojamääräyksiä.

    • Kolmannen osapuolen mainostajakumppanit Kun lataat ja/tai käytät Sony Mobilen sovelluksia ja/tai palveluita, joihin kuuluu kolmannen osapuolen mainoksia (riippumatta siitä, ovatko ne sovelluksessa tai palvelussa itsessään vai näytetäänkö ne loppukäyttäjille kehyksessä, kääreessä, ponnahdusikkunassa tai muussa mainostoiminnossa), voimme jakaa sovelluksen ja palveluiden käytöstäsi keräämiämme henkilötietoja mainoskumppaneillemme, jotta ne voivat paremmin kohdistaa ja/tai personoida käyttämissäsi Sony Mobilen palveluissa tai sovelluksissa näkyviä mainoksia. Jotkin kolmannen osapuolen mainoskumppanimme toimivat itsenäisesti ja käsittelevät jaettuja tietoja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Kun tietoja jaetaan tällä tavalla, sovelluksemme ja/tai palvelumme ilmoittavat sinulle asiasta, kun aktivoit sovelluksen ja/tai palvelun ensimmäisen kerran. Lisäksi voit hallita personoituja mainoksia selaimesi evästeasetuksissa (katso lisätietoja Evästekäytännöstämme) ja Android-laitteessasi Asetukset-valikon kautta (Asetukset -> Google -> Mainokset).
    • Kolmannen osapuolen uutiskirjeet Jos pyydät tai haluat saada tietoja tai uutiskirjeitä liikekumppaneiltamme, voimme toimittaa tietosi kyseiselle kolmannelle osapuolelle, jotta tämä voi ottaa yhteyttä sinuun ja/tai vastata pyyntöösi.
    • Lakiasiat ja yritystarkoitukset Voimme käyttää ja/tai paljastaa henkilötietoja kolmansille osapuolille
    • kun meillä on hyvä syy uskoa, että kyseisten henkilötietojen jakaminen hallinto- ja lainvalvontaviranomaisille on tarpeellista petoksen estämisen tai sovellettavien lakien, säädösten ja tuomioistuinten päätösten noudattamisen tai tällaisten toimijoiden oikeudellisten tietopyyntöjen noudattamiseksi
    • kun puolustamme tai valvomme Sony-konserniin kuuluvan yrityksen laillisia oikeuksia tai Sony-tuotteen tai -palvelun käyttöehtoja ja asianmukaisten henkilötietojen jakaminen kolmansille osapuolille, mukaan lukien ammattimaisille neuvonantajille, hyödyttää oikeudellista asemaamme
    • fuusion, yritysoston, konkurssin tai vastaavan yritystapahtuman yhteydessä, kun asianmukaisten henkilötietojen jakaminen kolmannen osapuolen ostajalle tai jälleenmyyjälle tai sille ja sen ammattimaisille neuvonantajille on tarpeellista
      • Anonyymit tilastot Laadimme anonyymejä, yhdistettyjä tai yleisiä tietoja (kuten yleiset tilastot) useisiin yllä mainittuihin tarkoituksiin. Jos harkintamme mukaan sinua ei voi tunnistaa näiden tietojen perusteella, voimme jakaa tiedot mille tahansa kolmannelle osapuolelle (kuten kumppanimme, mainostajat, teollisuuden tahot, media ja/tai julkinen yleisö)

    B. Antamiesi henkilötietojen jakaminen

    Monissa sovelluksissamme ja palveluissamme voit lähettää ja jakaa viestejä, valokuvia, videoita ja muuta sisältöä ja linkkejä muille ja/tai luoda käyttäjätilillesi julkisen profiilin. Esimerkki:

    • Verkkosivujemme yhteisöt- ja foorumit-alueella (soveltuvin osin) voit lähettää kommentteja (käyttäjätilisi nimellä), jotka näkyvät muille palvelun käyttäjille.

    Toisissa palveluissa voit jakaa linkin, jota napsauttamalla vastaanottaja voi nähdä lähettämäsi sisällön.

    4. Yhdistetyt Sony-tilit (Yksi sisäänkirjautuminen)

    Mitä yhdistetyt Sony-tilit ovat ja miten Sony-konsernin yritykset käyttävät niitä On mahdollista, että voit linkittää eri Sony-sovellusten ja -palveluiden tilit niin, että voit käyttää samoja kirjautumistietoja (sähköpostiosoitetta ja salasanaa) kirjautuessasi (”Yksi sisäänkirjautuminen”). Myös muut perustilitiedot voidaan synkronoida yhdistettyjen tilien kesken, jotta voit hallita tilejäsi helpommin. Tämä tietosuojakäytäntö koskee sitä, miten käytämme yhdistettyihin tileihisi sekä sovellustemme ja palveluidemme käyttöön liittyviä henkilötietoja. Muita Sony-sovelluksia ja -palveluita tarjoavat Sony-konsernin eri yritykset. Kunkin palvelun tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten tilitietojasi käytetään kyseisen palvelun yhteydessä, ja mikä Sony-konsernin yritys vastaa tietojen käyttämisestä (löydät tietosuojakäytännön palvelun verkkosivustolta). Sony-konsernin yritykset voivat kuitenkin yleisesti käyttää yhdistettyihin Sony-tileihisi liittyviä henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

    • Tilien linkittäminen / tilien perustietojen synkronointi. Jaamme perustilitietojasi toisen Sony-konsernin yrityksen kanssa, kun
      • yhdistät palvelussamme olevan tilisi kyseisen Sony-konsernin yrityksen palvelun tiliin
      • teet muutoksia perustilitietoihisi (koska nämä tiedot synkronoidaan, muutokset tehdään automaattisesti kaikkiin yhdistettyihin tileihisi).
    • Asiakastuki Kun olet yhdistänyt Sony-palveluiden tilit, kyseisten palveluiden puhelin-, sähköposti- tai muu tukikeskus voi käyttää perustilitietojasi pyyntöjesi käsittelyyn. Kuten yllä on mainittu, asiakastuen kautta tekemäsi muutokset tehdään automaattisesti kaikkiin yhdistettyihin tileihisi.
    • Ilmoitukset Sonyn uutisista, kilpailuista ja tarjouksista Saatat saada mahdollisuuden tilata Sony-konsernin tarjoamia uutisia, kilpailuja ja tarjouksia. Jos rekisteröidyt, Sony-konsernin yritykset voivat lähettää sinulle uutisia, kilpailuja ja tarjouksia, ja käyttää yhdistettyjä Sony-tilejäsi tehdäkseen tiedoista sopivampia sinulle.
    • Asiakasanalyysi Sony-konserni voi kerätä ja analysoida yhdistettyihin tileihisi liittyviä henkilötietoja (tavalla, josta sinua ei voi suoraan tunnistaa) tuotteiden ja palveluiden kehitystä, yritysmainontaa ja tutkimustarkoituksia varten, ja tuloksia voidaan jakaa muille Sony-konsernin yrityksille ja kolmansille osapuolille (vaikka et käyttäisikään niiden palveluita)

    Kun olet yhdistänyt tilisi, Sony-konsernin yritys, joka hallinnoi käyttämiäsi palveluita, vastaa edelleen kyseisen palvelun tilistäsi (ja kaikista palvelua käyttäessäsi kerätyistä tiedoista) tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Tilien yhdistämisellä ei ole vaikutusta tähän. Jos haluat käyttää henkilötietoihin liittyviä oikeuksiasi (kuten pääsyoikeutta) yksittäisen tilin yhteydessä, sinun on otettava yhteyttä kyseiseen Sony-konsernin yritykseen, joka hallinnoi tiliä ja sen tietoja tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Jos haluat peruuttaa tai poistaa jonkun tai kaikki yhdistetyistä tileistäsi, sinun on noudatettava tilin peruutusprosessia jokaiselle yksittäiselle palvelulle tai tilille, jonka haluat peruuttaa. Et pysty peruuttamaan joitakin tai kaikkia yhdistettyjä tilejäsi ottamalla yhteyttä vain yhteen Sony-konsernin yritykseen. Jokainen Sony-konsernin ryhmä voi käsitellä vain omien palveluidensa tilinperuutuspyyntöjä.

    5. Henkilötietojesi kansainväliset siirrot

    Miten Sony Mobile siirtää sinua koskevia henkilötietoja muihin maihin Sony Mobile on osa Sony-konsernia, joka on maailmanlaajuinen organisaatio. Tässä käytännössä selitettyjä tarkoituksia varten voimme siirtää henkilötietojasi (kuten yhdistettyjen tiliesi tiedot – lue lisää yhdistetyistä Sony-tileistä osiosta 4 yllä) Sony-konsernin yrityksille (mukaan lukien niiden nimissä toimivat palveluntarjoajat) ja muille kolmansille osapuolille maissa, joissa ei ole samantasoisia tietosuojalakeja kuin asuinmaassasi. Sony Mobile varmistaa EU:n vakiosopimuslausekkeilla ja muilla oikeudellisilla keinoilla, että oikeuksiasi ja tietosuojaa noudatetaan tietojesi yhteydessä. Tämän vuoksi Sony-konsernin yrityksistä (ja niiden valtuuttamista tietojen käsittelijöistä) noudattaa Sony Mobilen sisäistä käytäntöä henkilötietojen käsittelystä. Käytäntö noudattaa tärkeimpiä tietosuojaperiaatteita reilusta henkilötietojen käsittelystä ja henkilötietojen asianmukaisen suojaustason varmistamisesta.

    6. Markkinointiviestintä ja asetustesi muuttaminen

    Miten Sony Mobile käyttää henkilötietojasi viestinnän lähettämiseen ja miten voit muuttaa markkinointiasetuksiasi

    1. Markkinointiviestintä
    2. Kun annat meille yhteystietoja, esimerkiksi ostaessasi tuotteen, ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme tai luodessasi johonkin palveluumme liittyvän tilin, sinulle voidaan antaa mahdollisuus vastaanottaa (tai tietyissä lain sallimissa tapauksissa olla vastaanottamatta) erilaisia uutiskirjeitä ja muuta viestintää Sony Mobilelta ja/tai muilta Sony-konsernin yrityksiltä. Tällaista viestintää voivat olla esimerkiksi tiedot uusimmista Sony-tuotteista ja -palveluista, päivitykset ja erikoistarjoukset, jotka voivat kiinnostaa sinua. Voit muuttaa markkinointiviestintäasetuksiasi milloin tahansa: A. Jos haluat peruuttaa sähköpostin tilauksen, napsauta (yleensä) sähköpostin alaosassa olevaa peruuta tilaus -linkkiä ja/tai ohjeita. Huomaa kuitenkin seuraava: B. Jos käytät useampaa kuin yhtä sähköpostiosoitetta tehdessäsi ostoksia tai ollessasi yhteydessä Sony Mobileen, sinun on peruutettava tilaus erikseen jokaiselle sähköpostiosoitteelle. C. Tämä menetelmä peruuttaa vain sähköpostitilaukset. Sinun on peruutettava erikseen muun tyyppiset markkinointiviestit D. Jos olet rekisteröitynyt Sony Mobilen tarjoamiin sovelluksiin ja palveluihin ja jos sinulla on oma tili, voit kirjautua sisään ja muuttaa markkinointiviestintäasetuksiasi tilin asetukset -sivulla tai -alueella E. Voit hallita muunlaista viestintää, kuten sovelluksien ilmoituksia, kyseisten sovellusten omista asetuksista

    3. Asiakasprofiilit
    4. Kuten edellä on kuvattu, voimme luoda käyttäjäryhmäprofiileja ja pilkkoa tietoja, jotta voimme ymmärtää asiakkaitamme paremmin ja jotta voimme muilla tavoin luoda anonyymejä, koottuja tilastotietoja sivustojemme, tuotteidemme, palveluidemme ja kanta-asiakasohjelmiemme käytöstä. Käsittely perustuu oikeutettuun etuumme ymmärtää asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjota tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat tarpeitasi tarkemmin. Voimme myös linkittää tai yhdistää henkilötietoja, joiden avulla saat parempia, personoituja palveluita, sisältöä, markkinointia ja mainoksia. Kun käytämme asiakasprofiileja suoramarkkinoinnin tarkoituksiin, voit kieltäytyä tällaisesta henkilötietojen käsittelystä milloin tahansa.

    5. Tärkeät tiedot ja palveluviestit
    6. Voimme ajoittain lähettää sinulle tärkeää tietoa (ml. tekstiviestitse, sovellusten ilmoituksilla, sähköpostitse), joka koskee tärkeitä ohjelmistopäivityksiä, muutoksia sovellettaviin käyttöehtoihin ja/tai muuhun viestintään tai ilmoituksiin, joita oikeudelliset ja sopimukselliset velvoitteemme edellyttävät takuun tai myynninjälkeisen huoltopalvelun tarjoamiseksi.  Markkinointiviestintäasetuksesi eivät vaikuta näihin tärkeisiin tuote- ja/tai palveluviesteihin.

    7. Henkilötietojesi suojaaminen

    Miten Sony Mobile suojelee henkilötietojasi ja miten voit itse suojella niitä

    • Miten suojelemme henkilötietojasi Sony Mobile ei voi taata, ettei henkilötietoihin päästä luvatta käsiksi, mutta Sony Mobile pyrkii varmistamaan tietojen suojauksen ja estämään niiden luvattoman käytön toimimalla erittäin huolellisesti ja käyttämällä asianmukaisia tekniikoita ja sisäisiä menettelyjä. Suojaamme henkilötietojasi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja laittomalta poistamiselta ja paljastamiselta monilla tavoilla. Esimerkkejä:
      • Käytämme Secure Sockets Layer (SSL) -salausta kerätessämme tai siirtäessämme arkaluonteisia henkilötietoja, kuten luottokorttitietoja (SSL-salauksen on tarkoitus estää muita kuin meitä lukemasta tietoja)
      • Rajoitamme käyttöoikeutta sinusta keräämiimme henkilötietoihin (tietoja saavat esimerkiksi käyttää vain ne työntekijät, jotka tarvitsevat tietojasi liiketoimintatehtävien suorittamiseen)
      • Toteutamme fyysisiä, elektronisia ja menetelmällisiä suojaustoimenpiteitä alan standardien mukaisesti
    • Mitä sinun on huomioitava jakaessasi sisältöä ja linkkejä Sony Mobile -sovellusten kautta
      • Muista, että vastaanottaja voi jakaa muille kaiken sisällön ja linkit, jotka jaat Sony Mobilen sovellusten ja palveluiden kautta. Käytä aina harkintaa käyttäessäsi kyseisiä sovelluksia ja palveluita
      • Pyydämme käyttäjiämme toimimaan vastuullisesti suojellessaan omaan yksityisyyttään verkossa ja kunnioittamaan muiden yksityisyyttä. Yhteisöjen, foorumien ja viestiryhmien jäsenet eivät saa paljastaa omia henkilötietojaan lukuun ottamatta verkkoidentiteettiään
      • On kiellettyä paljastaa puhelinnumeroita, osoitteita, ikää tai muita henkilökohtaisia tunnistetietoja, jotka voivat loukata jonkun toisen yksityisyyttä. Myös käyttäjien kannustaminen tai pyytäminen paljastamaan julkisesti henkilökohtaisia tunnistetietoja on kielletty
    • Miten voit suojata henkilötietosi Suosittelemme Internetin käyttäjiä olemaan huolellisia käyttäjätilien kanssa ja noudattamaan joitakin perussääntöjä:
      • Älä käytä liian helppoja salasanoja (kuten yksittäisiä sanakirjan sanoja)
      • Älä käytä samaa salasanaa useissa tileissä
      • Käytä todella pitkiä salasanoja (vähintään 10 merkkiä, mieluummin paljon enemmän)
      • Käytä salasanoja, jotka sisältävät sekä isoja että pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä, esim. $%^& jne.
      • Säilytä salasanat turvassa (älä koskaan kirjoita niitä muistiin tai kerro niitä muille), ja vaihda ne ajoittain
    • Koskeeko tämä tietosuojakäytäntö kolmannen osapuolen verkkosivustoja, joilla käyn napsautettuani linkkejä Sony Mobilen verkkosivustoilla?
      • Jotkin verkkosivustoistamme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joista Sony Mobile ei ole vastuussa. Tällaisia sivustoja ovat esimerkiksi muiden Sony-konsernin yritysten sivustot
      • Sony Mobile yrittää tehdä vain sellaisille sivustoille ohjaavia linkkejä, jotka jakavat Sony Mobilen korkeat vaatimukset ja kunnioittavat tietosuojaa. Emme kuitenkaan ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä, turvallisuudesta tai tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tutustut kolmannen osapuolten sivustojen tietosuoja- ja evästekäytäntöihin, jotta tiedät, miten henkilötietojasi voidaan käyttää

    8. Evästeet ja seuranta

    Mitä ovat evästeet, ja miten niitä käytetään? Verkkosivustoillamme käytetään alan yleisiä tekniikoita, kuten evästeitä, joiden avulla kerätään tietoja sivustojemme käytöstä ja sähköpostiviesteistä. Nämä tekniikat voivat kertoa meille esimerkiksi, ketkä kävijöistä napsauttivat tärkeitä elementtejä (kuten linkkejä tai grafiikoita) verkkosivustolla tai sähköpostissa, ja tunnistaa selaimesi käydessäsi sivustollamme seuraavan kerran. Evästeiden avulla voimme muokata käyttökokemuksesi paremmin kiinnostuksiesi ja mieltymystesi mukaisesti tai helpottaa kirjautumistasi palveluihin. Useimmissa selaimissa on toiminto, jolla voidaan poistaa evästeet tietokoneen kiintolevyltä, estää evästeiden hyväksyminen tai määrittää selain kysymään, voiko evästeen tallentaa. Jos estät evästeiden käytön tai poistat evästeet, emme voi ehkä palauttaa aiemmin määritettyjä oletus- tai mukautusasetuksia, ja verkkokäytön mukautusmahdollisuudet ovat rajalliset. Lisätietoja näistä toiminnoista on käyttämäsi selaimen ohjeissa. Lisätietoja evästeiden käytöstä on evästekäytännössämme. Selaimesi asetukset voivat sallia sinun siirtävän automaattisesti niin kutsutun Älä seuraa -signaalin verkkosivuille ja palveluihin, joissa käyt. Sony Mobile ei tällä hetkellä muuta käytäntöjään vastaanottaessaan Älä seuraa -signaalin. Lisätietoja on osoitteessa https://www.allaboutdnt.com. Huomaa myös, että kolmannet osapuolet voivat kerätä sinua koskevia henkilötietoja verkkotoiminnastasi ajan myötä ja eri sivustoilla, kun käyt meidän verkkosivustoillamme tai muilla verkkosivustoilla tai verkkopalveluissa.

    9. Pääsy henkilötietoihisi ja oikeutesi

    Miten voit nähdä henkilötietosi ja mitä oikeuksia sinulla on Sinulla on oikeus päästä käsiksi sinua koskeviin henkilötietoihin, jotka olemme keränneet. Jos henkilötiedot ovat mielestäsi epätarkkoja tai epätäydellisiä, sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan ne. Voit myös pyytää meitä päivittämään tai muuttamaan henkilötietojasi milloin tahansa. Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä tiettyihin tarkoituksiin, kuten markkinointiin. Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen. Toisin sanoen sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti koneellisesti luettavassa muodossa sekä lähettää henkilötietosi toiselle rekisterinpitäjälle. Huomaa, että jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, et ehkä voi käyttää kaikkia tuotteitamme ja palveluitamme. Tässä tietosuojakäytännössä kuvaillut tarkoitukset edellyttävät tiettyjä henkilötietoja. Laki saattaa edellyttää, että Sony Mobile säilyttää joitain henkilötietojasi. Tällaisissa tapauksissa sinulle ei ole oikeutta niiden poistamineen. Voit käyttää näitä oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä alla olevan osion 13 mukaisesti. Sinua voidaan pyytää toimittamaan todisteet henkilöllisyydestäsi, jotta voimme varmistaa juuri sinun tekevän pyynnön. Pidätämme oikeuden veloittaa maksun sovellettavan lain mukaisesti (maksun yläraja voidaan määrittää laissa) tallentamiemme henkilötietojen tarkistamisesta. Jos Sony Mobile ei mielestäsi käsittele henkilötietojasi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle tai muulle tietosuojaviranomaiselle.

    1.; Henkilötietojesi säilyttäminen

    Miten kauan Sony Mobile säilyttää henkilötietojasi Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin niitä kohtuullisesti tarvitaan osiossa 2 mainittujen tarkoituksien täyttämiseksi tai muulla tavoin voimassa olevien, asiakkaisiin ja heidän kanssaan tekemiimme kaupallisiin siirtoihin liittyvien henkilötietojen pakollista säilyttämistä koskevien lakien ja säädösten noudattamiseksi. Mikäli emme enää tarvitse säilyttämiämme henkilötietoja mitään osiossa 2 kuvattuja tarkoituksia varten, pyrimme kohtuullisin keinoin poistamaan henkilötiedot tai poistamaan niistä tunnistuksen mahdollistavat osat kohtuullisen ajan kuluttua. Jos olet huolissasi siitä, että emme ole toimineet laillisten oikeuksiesi tai sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen

    11. Lasten tietosuoja

    Miten Sony käsittelee lasten tietoja Sony Mobile pitää lapsina kaikkia alle 16-vuotiaita henkilöitä. Emme tietoisesti etsi tai kerää henkilötietoja lapsista sovellettavien lakien ja säädöksien vastaisesti. Jos Sony Mobile saa tietoonsa, että sille toimitetut henkilötiedot koskevat lasta jonkin voimassa olevan lain tai määräyksen vastaisesti, Sony Mobile pyrkii kohtuullisessa määrin toimimaan seuraavasti:

    • Henkilötiedot poistetaan tiedostoista mahdollisimman pian
    • Mikäli poistaminen ei ole mahdollista, varmistamme, ettei henkilötietoja käytetä mihinkään tarkoitukseen eikä paljasteta kolmansille osapuolille

    Jos vanhemmilla tai huoltajilla on kysyttävää lapseensa liittyvien henkilötietojen käsittelemisestä, heidän tulee ottaa meihin yhteyttä alla olevassa osiossa 13 (Ota yhteyttä) kuvailluin keinoin.

    12. Paikalliset ja maakohtaiset ilmoitukset

    Käsitteleekö Sony Mobile henkilötietoja eri tavalla eri paikoissa tai eri alueilla? A. Kalifornian asukkaiden yksityisyysoikeusilmoitus Kalifornian asukkailla on oikeus saada: a) tietoja kolmansien osapuolten yrityksistä, joille Sony Mobile on edellisen vuoden aikana paljastanut heitä koskevia henkilötietoja, jotka liittyvät suoriin markkinointitarkoituksiin ja b) kuvaus paljastettujen henkilötietojen luokista. Lähetä pyyntösi meille osiossa 13 (alla) annetulla tavalla. B. Ilmoitus Australian asukkaille Osion 5 (Tietojesi kansainväliset siirrot) mukaisesti paljastamme henkilötietojasi eri maissa oleville tahoille, esimerkiksi Singapore, Uusi-Seelanti, Amerikan Yhdysvallat, Japani, Iso-Britannia, Ruotsi, Irlanti ja Belgia. Ajoittain meidän on paljastettava henkilötietojasi muihin maihin, joita ei ole mainittu tässä luettelossa. Tämä tapahtuu ad hoc- tai tapauskohtaisesti ja samoihin tarkoituksiin, joihin olemme keränneet henkilötietojasi. Valitukset: Jos olet huolissasi siitä, ettemme ole noudattaneet laillisia oikeuksiasi tai sovellettavia tietosuojalakeja, voit tehdä valituksen sisäisesti valitusprosessiemme kautta tai tehdä muodollisen valituksen Office of the Australian Information Commissioner (www.oaic.gov.au) -toimiston kautta (tietosuojasta vastaava asiamies Australiassa). Käsittelemme valitukset seuraavasti. Vaihe 1: jos haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä henkilötietojen hallinnasta vastaavaan edustajaamme osoitteessa Australia.privacy.sonymobile@sony.com tai osiossa 13 (Ota yhteyttä) annettujen tietojen mukaisesti. Vaihe 2: valituksen tutkiminen Henkilötietojen hallinnasta vastaava edustajamme tutkii valituksesi. Toimitamme vastauksen valitukseesi kirjallisesti kohtuullisessa ajassa. Vaihe 3: ota yhteyttä Australian tietosuojavaltuutettuun (Office of the Australian Information Commissioner) Odotamme menettelytapojemme takaavan valituksesi reilun ja ripeän käsittelyn. Jos kuitenkin olet tyytymätön, voit ottaa yhteyttä Office of the Australian Information Commissioner -toimistoon seuraavasti: Valitukset OAIC:lle on tehtävä kirjallisesti Puh. 1300 363 992 Postiosoite: Director of Compliance Office of the Australian Information Commissioner GPO Box 5218 Sydney NSW 2001 Verkko-osoite: oaic.gov.au C. Ilmoitus Uuden-Seelannin asukkaille Mikään tässä mainittu ei rajoita asiakkaiden Privacy Act 1993 -tietosuojalaissa mainittuja oikeuksia. Kaikkia tietojasi koskevia ohjeita ja tekemiäsi kyselyitä seurataan, ja niihin vastataan mahdollisimman pian. D. Ilmoitus Malesian asukkaille

    Toteuttaessaan Personal Data Protection Act 2010 -lakia (“laki”), Sony Mobile tunnistaa tarpeen käsitellä kaikkia saamiaan henkilötietoja laillisella ja sopivalla tavalla. Laillinen vastuu lain noudattamisesta on Sony Mobilella, joka on laissa mainittu ”tietojen käyttäjä”. Tämän tietosuojakäytännön ja tietosuojalain noudattaminen on kaikkien Sony Mobilen työntekijöiden vastuulla. Kun Sony Mobilen täytyy kerätä henkilötietoja, Sony Mobilen ja sen työntekijöiden on noudatettava tämän tietosuojakäytännön ja tietosuojalain vaatimuksia. Lain yhteydessä “käsittely” tarkoittaa henkilötietojen, kuten NRIC-numeroiden, kotiosoitteiden ja yhteystietojen keräämistä, tallentamista ja säilyttämistä. Rekisteröidyllä on tietosuojalain mukaisesti seuraavat oikeudet:

    • Pyytää käyttöönsä omia henkilötietojaan, henkilötietojen käyttötarkoituksia ja tietoja siitä, kenelle tiedot on paljastettu tai voidaan paljastaa
    • Estää sellainen tietojenkäsittely, joka todennäköisesti aiheuttaa vaikeuksia tai vahinkoja
    • Pyrkiä kohtuullisin keinoin lopettamaan virheellisten henkilötietojen käyttäminen sekä korjata, poistaa ja/tai hävittää ne
    • Perua Sony Mobilelle antamansa suostumus.

    Kenen tahansa, joka haluaa käyttää yllä mainittuja oikeuksiaan tai jolla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, on tehtävä kirjallinen pyyntö Sony Mobilelle osoitteessa Malaysia.privacy.sonymobile@sony.com tai osion 13 Ota yhteyttä tietojen avulla alla. Sony Mobile pystyy yleensä vastaamaan tällaisiin kyselyihin ja/tai pyyntöihin 30 päivän kuluessa.

    E. Ilmoitus Singaporen asukkaille

    Sony Mobile kerää, käyttää, paljastaa ja hallitsee henkilötietoja, joiden käyttöä säädellään Personal Data Protection Act 2012 -laissa (No. 26 of 2012) (tietosuojalaki). Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti. Käymällä verkkosivustollamme, käyttämällä Sonyn palveluita, rekisteröitymällä Sonyn tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin, lähettämällä tietoja meille tai osoittamalla hyväksyntäsi muulla tavoin sinun katsotaan hyväksyneen tämän tietosuojakäytännön ehdot. Henkilötiedot tarkoittavat kaikkia, tosia tai epätosia, tietoja, jotka voidaan liittää tiettyyn tunnistettavaan henkilöön, olipa kyseinen henkilö tunnistettavissa tietojen itsensä perusteella tai muiden Sony Mobilen käytettävissä olevien tietojen avulla. Henkilötietoihin sisältyvät tiedot, joita kerätään, käytetään, paljastetaan, hallitaan ja käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos (a) sinulla on kysyttävää tai palautetta henkilötietoihisi tai tietosuojakäytäntöömme liittyen, (b) haluaisit perua hyväksyntäsi henkilötietojesi käyttämiselle tässä tietosuojakäytännössä määritellyllä tavalla tai muulla tavalla tai (c) haluaisit nähdä tai korjata henkilötietosi, ota yhteyttä Sony Mobileen seuraavasti:

    Sony Mobile Communications International AB, Singapore Branch 2 International Business Park, #01-10 Tower One, The Strategy Singapore 609930 Sony Mobile pystyy yleensä vastaamaan tällaisiin kyselyihin ja/tai pyyntöihin 30 päivän kuluessa. Jos perut hyväksyntäsi minkä tahansa tai kaikkien henkilötietojesi käyttämisestä, pyyntösi luonteesta riippuen Sony Mobile ei ehkä voi jatkaa tuotteidensa ja/tai palveluidensa tarjoamista sinulle.

    1. Ota yhteyttä

    Miten voit ottaa yhteyttä Sony Mobileen henkilötietoihisi liittyvissä asioissa Jos tarvitset apua tai jos sinulla on kommentoitavaa, Ota yhteyttä verkossa tai osoitteeseen: Data Protection Officer Sony Mobile Communications AB 221-88 Lund, Sweden https://www.sonymobile.com/fi/legal/privacy/