Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Het ultieme entertainmentapparaat

  De Xperia™ in je hand is het hoogtepunt van jarenlange Sony-innovatie, boordevol geavanceerde technologieën die anderen slechts kunnen volgen. En dat doen we allemaal om voor iedereen ongeëvenaarde ervaringen mogelijk te maken.

  Logo van 'Best of MWC' door phoneArena.com

  Xperia XZ2

  De XZ2 is uitgeroepen tot 'Best of MWC' door phoneArena.com

  Logo van iF Gold Design Award tijdens iF Design Awards 2018

  Xperia XZ1

  De XZ1 is tijdens de iF Design Awards van 2018 onderscheiden met de iF Gold Design Award.

  Logo van Reddot award 2018

  Xperia Ear Duo

  Xperia Ear Duo, winnaar van een reddot award in 2018.

  De technologie achter de ervaring

  Xperia is gemaakt voor de speciale ervaringen die een glimlach op je gezicht toveren of je imponeren op een manier die met geen enkele andere smartphone mogelijk is. Dit zijn enkele van de technologieën die deze ervaringen mogelijk maken.

  's Werelds eerste smartphone met 960 fps voor filmopnamen in Full HD2

  Bekijk de wereld als nooit tevoren met ongehoorde details dankzij Superslow-motion Full HD-opnamen van Xperia.

  Leg je herinneringen in 3D vast

  Binnen een paar seconden kun je haast elk object scannen en transformeren tot een 3D-avatar die je kunt delen of afdrukken - de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

  Disclaimers
  1. 1De Xperia XZ2 Premium en XZ Premium hebben een 4K UHD (2160 x 3840 pixels) HDR-scherm (hoog dynamisch bereik). Specificaties geverifieerd door SpecTRAX Service van Strategy Analytics, en vergeleken met de gepubliceerde schermspecificaties van meer dan 12.000 smartphones. Correct op 16 april 2018.
  2. 2De Xperia XZ2 bevat een beeldsensor met intern geheugen die slow motion-video direct hardwarematig kan opnemen met 960 frames per seconde in Full HD (1080p). Specificaties geverifieerd door SpecTRAX Service van Strategy Analytics, en vergeleken met de gepubliceerde sensorspecificaties van meer dan 11.800 smartphones. Correct op 25 februari 2018.
  3. 3Productafbeeldingen zijn alleen ter illustratie bedoeld.