Help ons onze website te verbeteren

Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Xperia™ Performance

  Een echte winnaar

  Xperia-apparaten zijn uitgevoerd met toonaangevende processors van Qualcomm® en Mediatek. Zo krijg je supersnelle prestaties tijdens het browsen, kijken of gamen.

  Aangestuurd door de absolute top

  Een baanbrekende processor

  De Xperia XZ wordt aangedreven door de Qualcomm® Snapdragon™ 820. De Snapdragon 820-processor met X12 LTE is een van de krachtigste mobiele processors op de markt. Deze processor biedt ultieme prestaties op het gebied van connectiviteit, graphics, fotografie, vermogen en batterij-efficiëntie.

  Alles is sneller geworden

  Op de Xperia XZ kun je dankzij een 100% snellere CPU en 40% snellere framerates dan bij voorgaande processors1 supersnel internetten, vloeiend gamen, video streamen zonder haperingen en uitgebreid multitasken.

  Een supersnelle internetverbinding

  Blijf in contact

  Of je de Xperia-smartphone nu gebruikt met Wi-Fi of je normale gegevensverbinding, je kunt snel en probleemloos internetten, uploaden en streamen. Op de Xperia XZ gaat downloaden met 4G/LTE 50%* sneller dan met voorgaande processors.

  Laat je telefoon het werk voor je doen

  Slimme technologie voor optimale snelheid

  De unieke Smart Cleaner-technologie van Sony deactiveert automatisch apps die niet worden gebruikt, zodat de cache wordt gewist. Je smartphone kan daardoor op optimale snelheid werken, zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen.

  Zie Smart Cleaner in actie

  Disclaimers

  1. 1Op basis van de prestaties van Cat 9, afhankelijk van beschikbaarheid op de markt