Help ons onze website te verbeteren

Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Xperia™-ontwerp

  Geïntegreerd ontwerp

  Xperia™ is ontworpen met als doel totale harmonie te bereiken tussen het ontwerp, de technologie en mensen en hun manier van leven.

  Onderdeel van je leven

  We delen ons leven met onze smartphone. Daarom ontwerpen we elke Xperia zodat deze comfortabel en naadloos in je leven past. Hierdoor voelt je telefoon niet aan als een stuk techniek, maar als een natuurlijk onderdeel van je leven.

  Perfect koppelen

  Xperia-smartphones zijn ervoor gemaakt perfect in je hand en je leven te passen.

  Materialen en vakmanschap

  Afgerond en verfijnd

  We hebben met elk detail rekening gehouden in ons streven een smartphone te ontwerpen die zowel comfortabel als elegant is. Ons nieuwste kunststukje heeft een zachtere uitstraling door het gebogen glas, de afgeronde hoeken en het oppervlak dat oneindig lijkt door te lopen.

  Een oppervlak zonder begin of eind

  Het oppervlak van onze nieuwste smartphones lijkt naadloos om de telefoon heen te lopen. Dit zorgt voor een pure, gestroomlijnde look en maakt dat de telefoon prettig glad aanvoelt in je hand.

  Ons nieuwe ontwerp is beschikbaar in twee formaten: ons ruime topmodel Xperia XZ en de handige, compacte Xperia X Compact.

  De achterzijde van de Xperia XZ is gemaakt van ALKALEIDO™-metaal van hoge zuiverheid

  Perfect tot in de puntjes

  De achterkant van de Xperia XZ is gemaakt van zeer zuiver ALKALEIDO™-metaal, dat voor een afwerking met meer diepte, glans en helderheid zorgt.

  De fraaie behuizing van de Xperia X Compact heeft een hoogglansafwerking.

  Past perfect

  De compacte Xperia X Compact heeft een hoogglansafwerking die aan prachtig geglazuurd keramiek doet denken.

  Apps en gebruikersinterface

  Naadloze look. Ongecompliceerd gevoel.

  Het geïntegreerde ontwerp, zowel van binnen als van buiten, maakt Xperia-smartphones zo gemakkelijk en intuïtief om te gebruiken. Al onze pictogrammen, kleuren en afbeeldingen zijn zorgvuldig gekozen zodat ze perfect passen bij het fysieke ontwerp van je telefoon.

  Het Xperia-vergrendelingsscherm toont je inhoud met een transparante klok en een sneak preview van wat je op het startscherm te wachten staat.

  Een cover op maat

  Omdat deze cover is ontworpen door onze smartphoneontwerpers, past deze perfect op je Xperia en komt ook de kleur precies overeen. In plaats van je telefoon te verbergen, brengt deze cover de beste kanten ervan nog meer naar voren.