Help ons onze website te verbeteren

Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Xperia™-camera's

  Gestoeld op tientallen jaren aan camera-expertise van Sony

  Maak kennis met de enige smartphones die zijn ontwikkeld met de vermaarde digitale camera-expertise van Sony die ook is gebruikt voor de α™ en de Cyber-shot™. De nieuwste Xperia-camera's zijn uitgerust met een gloednieuwe drievoudige beelddetectietechnologie waarmee je beweging en kleur vastlegt als nooit tevoren.

  Boordevol geavanceerde technologie

  Het resultaat van jaren aan opgebouwde camera-expertise

  We rusten onze smartphones uit met onze meest geavanceerde fotografietechnologie: de Exmor RS™ for mobile-beeldsensor, de bekroonde G-lens en Bionz-beeldverwerking van Sony.

  Scherpe beelden met minder ruis

  Met de Exmor RS™ for mobile-beeldsensor van 1/2,3 inch kun je de wereld om je heen helder en met realistische details vastleggen.

  De bekroonde G-lens van Sony

  De G-lens legt meer licht vast. Met deze groothoeklens van 24 mm past er ook meer in beeld.

  Intelligente beeldverwerking

  Dankzij de BIONZ™ for mobile-beeldverwerkingsengine hebben je opnamen levendige kleuren en minder ruis.

  Drie keer zoveel precisie

  Drievoudige beelddetectietechnologie voor scherpere opnamen

  De nieuwste Xperia-camera's zijn uitgerust met drievoudige beelddetectietechnologie. Hiermee kan de camera beelden analyseren, aanpassen en scherp en levendig vastleggen in moeilijke omstandigheden. Dit is bijvoorbeeld handig in situaties met weinig licht of fel zonlicht, of wanneer je onderwerpen fotografeert die onvoorspelbare bewegingen maken.

  Leg bewegende onderwerpen vast zonder vervaging

  Met snelle en nauwkeurige automatische scherpstelling

  De Exmor RS™-beeldsensor met grote lichtgevoeligheid van Sony is uitgerust met automatische scherpstelling met fasedetectie voor snelle en nauwkeurige prestaties. Daarnaast worden de bewegingen van je onderwerp automatisch gevolgd met voorspellende hybride automatische scherpsteltechnologie. Zo krijgen je opnamen van die onderwerpen die nooit stilstaan (zoals kinderen en huisdieren) de details en scherpte die je wilt.

  Bekijk de video om te zien hoe de camera bewegende onderwerpen vastlegt

  Hulp voor de automatische scherpstelfunctie

  Laser AF: scherpe opnamen bij lastige omstandigheden

  Bij weinig licht en bij weinig contrast presteert de gemiddelde automatische scherpstelfunctie meestal niet geweldig. Laser AF helpt door de afstand tot voorwerpen te meten, waardoor er snel kan worden scherpgesteld en je foto's mooi scherp worden.

  Laat je verbluffen door de werkelijkheid

  Echte kleuren, net zoals je ze om je heen ziet

  Maak kennis met de smartphonecamera waarmee je foto's maakt die net zo kleurrijk zijn als het leven zelf. De RGBC-infraroodsensor meet kleur- en infraroodgegevens zodat de automatische witbalansfunctie de lichtbron beter kan evalueren. Of je nu in vol zonlicht fotografeert of binnenshuis, de instellingen worden aan de omstandigheden aangepast zodat je kleuren precies zo kunt vastleggen als je ze ziet.

  De snelheid die je nodig hebt

  23 MP voor de momenten die in een oogwenk voorbij zijn

  Onze snelste camera's tot nu toe hebben slechts 0,6 seconde nodig om op te starten en een foto te maken. Dankzij het snelle opstarten, de speciale sluiterknop en de snellere beeldverwerking kun je elk spontaan moment vastleggen.

  Bepaal precies hoe je je opname wilt hebben

  Meer handmatige instellingen voor meer controle over het resultaat

  Met Xperia-smartphones kun je als een fotografie-expert te werk gaan en je creativiteit de vrije loop laten. Je creatieve vrijheid is groter dan ooit dankzij de handmatige scherpstelling en de instelbare sluitertijd.

  Pictogram voor instelbare sluitertijd

  Instelbare sluitertijd

  Gebruik de maximale sluitertijd (1/4000) voor scherpe opnamen van bewegende onderwerpen. Of creëer een vervagend effect met een langzamere sluitertijd (1 s).

  Pictogram voor handmatig scherpstellen

  Handmatig scherpstellen

  Bepaal exact op welk punt je wilt scherpstellen. Stel scherp op het voorwerp dat het verst weg is en vervaag de voorgrond. Andersom kan natuurlijk ook.

  Zorg dat je er goed op staat

  Een selfiecamera met de kwaliteit van een hoofdcamera

  De camera aan de voorzijde van de Xperia XZ heeft specificaties die je van een hoofdcamera zou verwachten, met 13 megapixels en de vermaarde lichtgevoelige sensor van 1/3,06 inch van Sony. En dankzij de groothoeklens van 22 mm passen ook nog heel wat vrienden bij je op de foto.

  Vloeiendere actievideo's

  Trillende handen zijn geen probleem meer met de nieuwe 5-assige SteadyShot™

  Met de meeste smartphones is het niet makkelijk een steady video op te nemen. Maar SteadyShot™ met de slimme actieve modus1 en de nieuwe 5-assige beeldstabilisatie2 zorgt zelfs bij close-ups en selfies voor vloeiendere video's.

  Pictogram voor 4K-video

  Leg je wereld vast in 4K

  Voor de momenten die er echt toe doen, zijn alleen de beste opnameprestaties goed genoeg. Met de Xperia XZ kun je de wereld vastleggen in 4K-video met hoge resolutie3. Beleef speciale momenten opnieuw in ongelofelijk detail met een resolutie die vier keer hoger is dan full-HD.

  Disclaimers

  1. 1De modus Slim actief wordt alleen ondersteund tot een maximale full-HD-resolutie van 30 fps.
  2. 2De 5-assige beeldstabilisatie voor de camera aan de voorzijde is alleen beschikbaar in de Xperia XZ
  3. 34K-video-opname is alleen beschikbaar in de Xperia XZ