Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Terug naar Xperia™-fotografie

  Geweldige foto's maken bij weinig licht

  Eerder een nachtuil dan een vroege vogel? Je loopt nooit een foto mis met deze handige tips en videolessen om je te helpen fotograferen bij weinig licht.

  • Houd je camera recht
  • Maak gebruik van reflecties
  • Meer monochroom
  • Lichtsporen

  Maak gebruik van het gouden uur

  De manier waarop je gebruikmaakt van het beschikbare licht maakt het verschil tussen een goede foto en een onvergetelijke foto. Bekijk deze video vol geweldige tips over hoe je in de schermer de beste smartphonefoto's kunt maken.

  Zorg voor de juiste balans

  Bij fotografie in weinig licht gaat het erom dat je de sfeer weet te vangen. Het aanpassen van de belichtingstijd en witbalans kan veel verschil maken. En dat gaat ook nog eens heel gemakkelijk met de handmatige modus op je Xperia-smartphone. De speciale technologie voor fotograferen in weinig licht doet de rest.

  Foto's van Xperia-fans van over de hele wereld

  Van een silhouet tegen een ondergaande zon tot stemmige stadsgezichten, Xperia-gebruikers hebben in uitdagende lichtomstandigheden fantastische foto's weten te maken. Neem gerust een kijkje in onze galerij en probeer het zelf eens. Vergeet niet om je resultaten te delen door je foto's te taggen met #Xperia.