Help ons onze website te verbeteren

Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Zakelijk

  De zakelijke leiders van morgen vooruit helpen

  Sony vereenvoudigt je dagelijkse werk met een ruim aanbod aan verbonden producten en services die specifiek zijn afgestemd op bedrijven.

  Geef je personeel optimale mogelijkheden

  Kies voor ultieme bedrijfsmobiliteit

  Voortbouwend op onze ruime ervaring met verbonden producten en services, ontwikkelen we hulpmiddelen die je bedrijf vooruit helpen: van bekroonde smartphones en apps tot baanbrekende slimme bedrijfsoplossingen, nu en voor de toekomst.

  Smartphones

  Het beste van Xperia, klaar voor gebruik. Deze intuïtieve producten zijn eenvoudig te implementeren en beheren en zijn voorzien van hoogwaardige services en apps met snelle connectiviteit die toegang bieden tot onze wereld aan entertainmentervaringen.

  • Intuïtief zakendoen
  • Uitgebreid portfolio
  • Cloudimplementatie
  • Houd het veilig

  Xperia Cloud Configurator

  Deze lichtgewicht oplossing van Sony voor beheer van mobiele apparaten zorgt voor eenvoudige bulkimplementatie van goedgekeurde en geverifieerde zakelijke apps.

  Vanzelfsprekend worden er ook snel wachtwoorden en beveiligingsbeperkingen, e-mail en Wi-Fi ingesteld voor je hele organisatie.

  Korte handleidingen voor Xperia Configurator Cloud

  Beveiliging en apparaatbeheer

  Of je bedrijf nu door personeel of door het bedrijf beheerde apparaten implementeert, een solide mobiliteitsstrategie is altijd essentieel. Wij helpen je om de juiste beslissingen te nemen om je mobiele personeel optimaal uit te rusten én goed beveiligd te houden.

  Uitmuntende beveiliging

  Uitmuntende beveiliging

  Wij houden je bedrijfsgegevens en -communicatie veilig. Ontvang altijd de nieuwste beveiligingspatches.

  Android voor jouw bedrijf

  Android voor jouw bedrijf

  Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van Android Enterprise met Xperia-smartphones, aanbevolen voor Android Enterprise.

  Xperia Configurator

  Stimuleer mobiliteit

  Implementeer en beheer je apparaten probleemloos met Xperia Configurator Cloud, of met de EMM-partner van je keuze.

  Slimme producten

  Ontdek de toekomst van communicatie. Met onze intelligente verbonden apparaten houd je de controle over jouw wereld en maak je op een nieuwe manier kennis met technologie.

  • Creativiteit binnen handbereik
  • Deel je visie

  Slimme oplossingen

  Ondersteuning voor de digitale transformatie en mensen, dingen en ruimten verbinden. Wij bieden oplossingen voor industrie en productie, logistiek en transport en gezondheid en welzijn.

  Nieuwe verbonden oplossingen voor je bedrijf

  Digitalisering stimuleert productiviteit

  Als toegewijde partner helpen we je op de weg met digitalisering, met onze uitgebreide kennis van technologie en gebruikerservaringen. We gebruiken de kracht van verbonden oplossingen om workflows te verbeteren, productiviteit te verhogen en kosten te verlagen.

  Traceringsoplossingen voor apparatuur

  Traceringsoplossingen voor apparatuur

  Een complete service voor het bijhouden van de positie van indoorapparatuur, waarbij de positie direct op digitale plattegronden wordt weergegeven.

  Otii – oplossing voor energie-optimalisatie

  Otii – oplossing voor energie-optimalisatie

  Nieuwe oplossing waarmee ontwikkelaars de levensduur van de batterijen van IoT-apparaten en -apps kunnen verlengen.

  Nimway – een slimme kantooroplossing

  Nimway – een slimme kantooroplossing

  Een oplossing voor het bijhouden van de positie van indoorapparatuur, die medewerkers helpt vergaderruimten of collega's te vinden, of hun weg te vinden binnen grote werklocaties.

  Onze zakelijke partners

  logo van vmware airwatch

  AirWatch is een mobiliteitsplatform voor bedrijven waarmee vereenvoudigde toegang tot zakelijke apps en meer wordt gerealiseerd.

  Log van SOTI

  SOTI is een zakelijke oplossing voor mobiliteitsbeheer waarmee zakelijke apparaten kunnen worden beheerd en beveiligd.

  Logo van MobileIron

  MobileIron beveiligt en beheert moderne besturingssystemen in een wereld vol apparaten die niet eenduidig worden gebruikt.

  Logo van Fusion UEM

  Fusion UEM is een geïntegreerde softwareoplossing voor eindpuntbeheer die voorziet in krachtig en veilig beheer van smartphones, mobiele apparaten en desktop-pc's.

  Whitepapers

  Meer informatie over Sony-services en -functies

  Inzicht in hoe Xperia-apparaten apps, beveiliging en MDM- en MAM-oplossingen gebruiken, is van essentieel belang. Onze apparaatspecifieke whitepapers zijn een waardevolle informatiebron met informatie over hoe te synchroniseren met EAS, gegevens veilig te houden en ondersteuning voor MDM-providers.

  Whitepapers
  Xperia Transfer

  Xperia Transfer

  Al je inhoud probleemloos verplaatsen naar Xperia

  Open apparaten

  Programma voor open apparaten

  Partnersoftware implementeren op Sony-hardware voor specialistische branches