Skip to content Softwarebeveiliging - Sony Mobile (België)
Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Softwarebeveiliging

  Softwarebeveiliging van Sony Mobile

  Ons wereldwijde team voor softwareprivacy en -beveiliging werkt hard om de Sony Mobile-producten en -services en de vertrouwelijkheid van klantgegevens te beschermen. Maar we kunnen altijd extra hulp gebruiken. We zijn ons bewust van de waardevolle rol die de onderzoekscommunity speelt bij het verbeteren van onze benadering van beveiliging en we grijpen dan ook graag de gelegenheid aan om met die community samen te werken.

  Het softwarebeveiligingsprogramma van Sony Mobile accepteert meldingen over kwetsbaarheden die een kwaadwillende gebruiker zou kunnen misbruiken om de integriteit, beschikbaarheid of vertrouwelijkheid van producten, services of de informatietechnologie-infrastructuur van Sony Mobile te manipuleren die voldoen aan onze richtlijnen voor inzendingen. Als je denkt dat je een beveiligingskwetsbaarheid in een Sony Mobile-product of -website hebt gevonden die hiervoor in aanmerking komt, willen we dat graag van je horen.

  Ga naar https://hackerone.com/sony als je een kwetsbaarheid wilt indienen. Je wordt omgeleid naar een website van derden waar meer informatie over de richtlijnen voor inzendingen beschikbaar is en waar je een rapport kunt indienen. We doen ons best om inzendingen zo snel mogelijk te onderzoeken.

  Overige ondersteuning

  Als je een probleem hebt dat geen verband houdt met de softwarebeveiliging, maar bijvoorbeeld met het downloaden en installeren van updates, of als je nog meer assistentie nodig hebt voor je telefoon, kun je contact opnemen met Sony Mobile Support.