Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Entertainment to the extreme

  Every boundary Sony ever pushed, in your hand. Maak nu kennis met de nieuwste Xperia™-generatie.

  Immersive viewing to the extreme

  De Xperia XZ3 heeft een HDR OLED-scherm waardoor je de BRAVIA® TV-technologie van Sony altijd binnen handbereik hebt.

  Camera technology to the extreme

  Met Slim starten kun je meteen beginnen en prachtig ingekaderde foto’s maken. En dankzij de functie voor 4K HDR-filmopname in een smartphone1 zien ook de video's die je opneemt er adembenemend mooi uit.

  Music quality to the extreme

  Geniet van muziek die klinkt alsof je favoriete artiest bij jou in de kamer staat dankzij Hi-Res Audio2. Dankzij de ervaring van Sony op het gebied van audio geniet je altijd van superieur geluid, op welke manier je ook naar je muziek luistert.

  Disclaimers
  1. 1De afspeelkwaliteit is afhankelijk van de mogelijkheden van het gebruikte platform en van het scherm van het afspeelapparaat.
  2. 2Voor High-Resolution Audio zijn een compatibele bekabelde headset en een conversiekabel nodig.
  3. 3Productafbeeldingen zijn alleen ter illustratie bedoeld.