Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Carrières bij Sony Mobile

  Samen kunnen we de wereld versteld doen staan

  Wat is slim? Het gaat niet alleen om megapixels, opslagopties en de levensduur van de batterij. Slim houdt in dat die intelligentie wordt toegepast. Het gaat om begrijpen hoe en waarom mensen technologie gebruiken en hoe je dit kunt vertalen naar producten waar ze niet zonder kunnen. Zoals intuïtieve smartphones en grensverleggende slimme producten.

  Waar geweldige ervaringen plaatsvinden

  We zijn dus op zoek naar mensen die de wereld een beetje anders zien, als een speeltuin vol mogelijkheden, en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Mensen die passie weten om te zetten in innovatie en ervaringen creëren die de interesse van nieuwsgierigen wekken. En als dat je als muziek in de oren klinkt, ben je bij ons perfect op je plek.

  Carrières

  Zoek met onze zoekmachine naar de vacature die het beste bij je past en volg onze online sollicitatieprocedure. We zullen je vragen om een paar algemene vragen te beantwoorden, een kopie van je cv op te sturen en in een motivatiebrief aan te geven waarom je bij ons wilt werken.

  Carrières

  Bezoek onze Linkedin-carrièrepagina

  Laat je inspireren door de mogelijkheden in ons levendige bedrijf en krijg het allerlaatste nieuws over de nieuwste aankondigingen, evenementen en nieuws.