Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Video & TV SideView: intelligent tv-kijken met je Xperia™

  Deze slimme afstandsbedienings-app maakt van je smartphone of tablet een afstandsbediening en tv-gids, en beveelt ook nieuwe programma's voor jou aan.

  “Geweldig. Een perfecte manier om nieuwe films en tv-programma's te ontdekken."

  Srujan, 10 maart 2016

  Houd de controle

  Je hoeft niet meer te zoeken naar de afstandsbediening of opgeladen batterijen: gebruik je smartphone of tablet als een supersnelle Wi-Fi-afstandsbediening voor je BRAVIA TV.

  Jouw gids voor de beste programma's

  Of je nu thuis of buiten bent, gebruik de tv-gidsfunctie om te zien wat er nu wordt uitgezonden en maak favorieten voor de programma's die je niet wilt missen.

  Het ideale overzicht

  Ontdek nieuwe programma's met persoonlijke aanbevelingen op basis van je favoriete programma's.

  Programma's die je niet mag missen

  Je hoeft nooit meer iets te missen: bekijk de hoogtepunten van vanavond, de uitzendingen van dit moment en welke video's online het meest worden bekeken met Top Picks.

  Een kanaal voor alles waar jij om geeft

  Video & TV SideView zoekt niet alleen in de tv-programmering, maar vindt ook je favoriete video’s en gerelateerde inhoud online en op je thuisserver.

  Weet wat er te zien is wanneer je thuiskomt

  Synchroniseer de app met je BRAVIA TV en je weet onmiddellijk wat je kunt kijken wanneer je thuiskomt en verbinding hebt gemaakt met je Wi-Fi-netwerk.