Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Apps voor foto's en video's

  Laat je creatieve geest losgaan...

  Dankzij ons aanbod aan fotobewerkingsapps is het voor beginnende kunstenaars, makers van memes, fotografen en filmmakers eenvoudig om hun creativiteit de vrije loop te laten.

  Het breidt de werkelijkheid uit…

  AR-effect

  Maak elke dag magisch met onze app AR-effect, waarmee je met een tik op je Xperia™-smartphone naar fantastische werelden reist.

  Ook jij kunt nu 3D maken...

  Ontdek baanbrekende innovaties met 3D-maker. Maak herinneringen in 3D, deel deze met je vrienden of druk ze af: de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Het is een bewerkingssuite...

  Movie Creator

  Licht, smartphonecamera, actie! Met de Movie Creator kun je je foto's en video's eenvoudig samenvoegen om voor vrienden en familie een geweldig filmpje te maken.

  Het is een fotoalbum...

  Album

  Zodra je kristalheldere foto's hebt genomen met de Xperia™-smartphone, kun je ze eigenlijk het allerbeste bekijken via onze Album-app.

  Schets: je eigen tekenstudio

  Maak een meme om naar je vrienden te sturen. Schets een waar kunstwerk. En bovendien kun je in deze app naar hartenlust stickers plakken!