Help ons onze website te verbeteren
Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

Skip to content account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Apps voor muziek en films

  Een wereld vol verbluffend entertainment...

  Bekijk de apps voor muziek en films van Sony waarmee je Xperia™-smartphone nog meer aan entertainment biedt: altijd toegang tot de grootste hits en de belangrijkste nieuwe releases.

  Het is een muziekspeler...

  Muziek

  Lekker ontspannen. De soundtrack voor al je work-outs. De ultieme party-playlist. Elk moment vraagt om een andere vibe en met Muziek is het gemakkelijker dan ooit om je tracks te organiseren.

  Hollywood bij je in de huiskamer...

  PlayStation™ Video

  Ga lekker achterover zitten en geniet van directe toegang tot Hollywood-kaskrakers en -klassiekers of je favoriete tv-programma's, die je allemaal kunt huren of kopen met PlayStation™ Video.

  Je eigen tv-gids...

  Video & TV SideView

  Je mist nooit meer iets! Zie wanneer je favoriete programma's op tv zijn, ontdek de populairste nieuwe series en maak van je smartphone een afstandsbediening voor je BRAVIA TV.