Help ons onze website te verbeteren

Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

account arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-down

Apps voor muziek en films

Een wereld vol verbluffend entertainment...

Bekijk de apps voor muziek en films van Sony waarmee je Xperia™-smartphone nog meer aan entertainment biedt: altijd toegang tot de grootste hits en de belangrijkste nieuwe releases.

Vind je favoriete nummers...

TrackID™

Niets zo mooi als je nieuwste favoriete nummer voor het eerst horen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten om welke track het gaat! Met een tikje weet je het nu, dankzij TrackID.

Het is een muziekspeler...

Muziek

Lekker ontspannen. De soundtrack voor al je work-outs. De ultieme party-playlist. Elk moment vraagt om een andere vibe en met Muziek is het gemakkelijker dan ooit om je tracks te organiseren.

Hollywood bij je in de huiskamer...

PlayStation™ Video

Ga lekker achterover zitten en geniet van directe toegang tot Hollywood-kaskrakers en -klassiekers of je favoriete tv-programma's, die je allemaal kunt huren of kopen met PlayStation™ Video.

Je eigen tv-gids...

Video & TV SideView

Je mist nooit meer iets! Zie wanneer je favoriete programma's op tv zijn, ontdek de populairste nieuwe series en maak van je smartphone een afstandsbediening voor je BRAVIA TV.