Hjälp oss att förbättra vår webbplats

Fyll i några frågor om hur du upplevde ditt besök.

Det tar bara ett par minuter att besvara de fem korta frågorna. Klicka bara på knappen Besvara frågorna när du är klar med besöket.

Xperia™ pro

Sök bland ämnesområdena nedan där du hittar tips, hjälp och svar på frågor.

Komma igång med Google Play™

Med Google Play™ får du tillgång till en hel värld av program. Du kan bläddra igenom program och spel indelade i olika kategorier. Du måste ha ett Google™-konto för att använda Google Play™.

Så här öppnar du Google Play™:

1. Gå till Startskärmen och peka på programskärmsikonen.
  2. Peka på Google Play.
  3. Peka på Godkänn om du godkänner.

Tips! Tjänsten eller funktionen stöds kanske inte i alla länder/regioner eller av alla nätverks- och/eller tjänsteleverantörer i alla områden. Datatrafikavgifter kan tillkomma när du använder den här tjänsten eller funktionen. Kontakta din nätoperatör om du behöver detaljerad information om ditt abonnemang och datatrafikavgifter.