Help ons onze website te verbeteren

Vul onze klantenquête in om je bezoek te beoordelen.

Het beantwoorden van de vijf korte vragen kost maar een paar minuten. Klik aan het einde van je bezoek op de knop Enquête starten om te beginnen

W995

Blader door de onderstaande onderwerpen voor tips, Help-informatie en antwoorden op je vragen.

Een videogesprek voeren

Een video-oproep beginnen door een telefoonnummer in te voeren:

1. Voer een telefoonnummer in.
  2. Selecteer Opties >Video-oproep.

Een video-oproep beginnen via een contact:

1. Selecteer Menu > Contacten.
  2. Gebruik de navigatietoets om het gewenste contact te selecteren.
  3. Selecteer Opties >Video-oproep.

De video-oproepinstellingen wijzigen:

1. Selecteer Menu > Agenda > Video-oproep.
  2. Als je de camera wilt wisselen, selecteer je Opties > Camera wisselen.
  3. Selecteer Opties voor meer video-oproepinstellingen.