Vi vil gerne bede dig om hjælp til at forbedre vores websted

Vi vil sætte pris på, hvis du vil besvare vores kundeundersøgelse og evaluere dit besøg.

Det tager kun et par minutter at besvare de 5 enkle spørgsmål. Du skal bare klikke på knappen Start undersøgelse, når du afslutter dit besøg.

Kontakt os

Vi vil altid gerne høre fra dig, og du kan kontakte os på flere måder. Vælg en af følgende indstillinger, som passer til dit behov.

Kontaktmuligheder for Denmark - Dansk

Lokale kontaktoplysninger

Support via chat

Lokale åbningstider

• Mandag til fredag : 08:00 - 18:00

Chatten er …

Mobil

Lokale åbningstider

• Mandag til fredag : 08:00 - 18:00

Hvis du vil kontakte Sony Xperia pr. telefon, skal du ringe på:

‎ +45 3331 2828

Vis globale telefonnumre

Vælg et emne på listen nedenfor, hvis du vil sende os en e-mail.